Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν είχε το μυαλό του στον αγώνα με τον Ατρόμητο
| 2020-09-19 10:05:00

Να γιατί γκέλαρε ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο - Όλη η Ελλάδα θα συζητάει γι’ αυτόν τον παίκτη!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Να γιατί γκέλαρε ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο - Όλη η Ελλάδα θα συζητάει γι’ αυτόν τον παίκτη!

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε το μυαλό του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, το μυαλό όλων έμοιαζε να είναι στο μακρινό Κράσνονταρ.

Θα μου πει κανείς λογικό δεν είναι να σκέφτονται έτσι; Ο Δικέφαλος έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ιστορίας του να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, όλοι αυτοί οι παίκτες γνωρίζουν πως θα βάλουν το όνομα τους στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ως οι πρώτοι που έβαλαν την ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως έπρεπε να μην είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν έχει την πολυτέλεια να σκορπάει βαθμούς από δω και από εκεί.

Αν υπάρχει κάτι που κρατάω από τον αγώνα είναι η εμφάνιση των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Εσίτι.

Ο Σέρβος εξτρέμ και σε αυτό το ματς έδειξε την τεράστια ποιότητα που διαθέτει και πως αν είναι σοβαρός θα κάνει όλη την Ελλάδα να συζητάει γι' αυτόν. Βέβαια, όπως είναι λογικό ακόμα δεν μπορεί να... βρεθεί με τους συμπαίκτες του με ευκολία, αφού δεν έχουν μάθει ο ένας τον άλλο.

Όσον αφορά τον Εσίτι, ο Νιγηριανός φέτος δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Τόσο η απόδοσή του, όσο και η αυτοπεποίθησή του έχουν ανέβει αρκετά. Έως τώρα ο υψηλόσωμος χαφ κάνει απλά τη δουλειά που χρειάζεται να κάνει.

Τώρα για το ματς την Κράσνονταρ τι να πω; Ο ΠΑΟΚ έχει την πιο μεγάλη του ευκαιρία να πετύχει ότι δεν κατάφερε ποτέ. Στόχος είναι να παρουσιαστεί σοβαρός να μην ηττηθεί και αν είναι δυνατόν να μη δεχθεί γκολ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το πάθος που θα έχει ο Δικέφαλος θα παίξει σίγουρα τον ρόλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι... απαντάει ο Σαββίδης! Πάει να πάρει τον παικταρά της ΑΕΚ - Θα τρελαθούν οι Ενωσίτες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags