Facebook Pixel Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: Θα περάσει μέσα στην Τούμπα - Είδατε την αντίδραση του Πέλκα;
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-23 00:29:00

Θα περάσει μέσα στην Τούμπα - Είδατε την αντίδραση του Πέλκα; - Απίστευτα τρεξίματα και μπαλάρα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Θα περάσει μέσα στην Τούμπα - Είδατε την αντίδραση του Πέλκα; - Απίστευτα τρεξίματα και μπαλάρα!

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε αυτή την ήττα. Είμαι πεπεισμένος πως ο ΠAOK στην Τούμπα μπορεί να προκριθεί! Η εικόνα του αγώνα με την Κράσνονταρ είναι... μαγική.

Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν στο γήπεδο πως αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαν να γυρίζουν στη Θεσσαλονίκη με τη μισή πρόκριση στις βαλίτσες τους. Ωστόσο, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πλέον στο ματς της 30ης Σεπτεμβρίου ο Δικέφαλος καλείται να τα δώσει όλα για να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε ποτέ έως τώρα στην ιστορία του.

Η Κρασνοντάρ το μόνο αβαντάζ που έχει κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός πως έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της. Βέβαια, αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στα καλοκαιρινά προκριματικά, αφού περισσότερα επίσημα ματς σημαίνουν περισσότερη ένταση, άρα και περισσότερες ανάσες.

Ο ΠAΟΚ βάσει της απόδοσης του θα μπορούσε να αποφύγει αυτή την ήττα, αλλά έδειξε σε κάποια σημεία του αγώνα να χάνει τη συγκέντρωση του. Ίσως και... αγχωμένος θα έλεγα. Οι «ασπρόμαυροι» δεν θέλουν για ακόμα μια φορά να φτάσουν στην πηγή και να μην πιούν νερό. Βέβαια, αυτό είναι στα χέρια τους, για την ακρίβεια στα πόδια τους.

Aν υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να σταθώ είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Ο αρχηγός του Δικεφάλου έχασε το πέναλτι στην αρχή του αγώνα, αλλά η αντίδρασή του έδειξε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει μεγαλώσει, έχει σκληρύνει. Όχι μόνο δεν τον πήρε από κάτω, αλλά ήταν αυτός που προσπαθούσε να ανεβάσει τους συμπαίκτες του, ενώ το τελείωμα του στο γκολ είναι απλά... μαγικό.

Αν υπάρχει μια λέξη για να περιγράψει το ματς είναι η λέξη... κρίμα. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να φύγει με το διπλό ή ακόμα και με την ισοπαλία. Ωστόσο, πλέον ο αγώνας αυτός είναι παρελθόν. Η πρόκριση θα παιχτεί στην Τούμπα, εκεί λοιπόν το σύνολο του Φερέιρα καλείται να γράψει ιστορία και όσα έχω δει έως τώρα με κάνουν να πιστεύω πως ο σοβαρός ΠAΟΚ μπορεί!

Για ακόμα μια φορά με εντυπωσιάζει το πόσα χιλιόμετρα κάνει ο Δικέφαλος μέσα στο γήπεδο... Το project που έχει στο μυαλό του ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει τα πρώτα δείγματα γραφής και νομίζω ότι οι «ασπρόμαυροι» τη φετινή σεζόν θα παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Φερέιρα στην Τούμπα - "Τέλειωσε" ακριβοπληρωμένο άσο - Σκάει μεταγραφή, τον βρήκε ο Ρέμπε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags