Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απογοήτευση ο Κάιπερς - Νεύρα με... Ραντζέλοβιτς ο Μασούρας - Αν φύγει ο Σα...
| 2020-09-26 23:00:00

Απογοήτευση ο Κάιπερς - Νεύρα με... Ραντζέλοβιτς ο Μασούρας - Αν φύγει ο Σα...

του Βαγγέλη Καράμαλη
Απογοήτευση ο Κάιπερς - Νεύρα με... Ραντζέλοβιτς ο Μασούρας - Αν φύγει ο Σα...

Ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι, το τρίτο συνεχόμενο, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ωστόσο σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ πήρε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 τον Παναιτωλικό). Οι Πειραιώτες φάνηκε πως δεν πατάνε ακόμα καλά και ότι έχουν δρόμο για να φτάσουν στο 100% όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, ωστόσο λόγω ποιότητας, καθαρίζουν τέτοια ματς.

Όπως παραδέχθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το φινάλε, η χρησιμοποίηση παικτών που δεν λογίζονται ως βασικοί στη βασική ενδεκάδα, μπέρδεψε την ομάδα και τους άγχωσε όλους. Ο Κάιπερς για παράδειγμα διέψευσε τον προπονητή του, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει εντυπωσιαστεί μαζί του από τις προπονήσεις. Του έδωσε την ευκαιρία, όμως ο Βέλγος την κλώτσησε και αυτό μόνο καλό δεν είναι για τον ίδιο όσον αφορά το μέλλον του στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος πάντως δήλωσε πως δεν θα βιαστεί να τον κρίνει, οπότε μάλλον κερδίζει τη θέση του τρίτου φορ στο ρόστερ!

Από εκεί και πέρα, ο Εμβιλά έδειξε κάποια βελτίωση, ωστόσο ακόμα είναι φανερό πως θέλει παιχνίδια, ενώ ο Μασούρας παρότι για ακόμα ένα ματς έτρεξε και προσπάθησε πολύ για να του βγουν οι φάσεις, ήταν φανερό πως είχε παραπάνω νεύρα από όσα έπρεπε. Λίγο πριν την αλλαγή του για παράδειγμα, βάζει τις φωνές (στον εαυτό του πιθανότατα…) που δεν γίνεται γκολ το γύρισμά του, ενώ και στην αλλαγή του μονολογεί, καθώς καταλαβαίνει πως έχασε άλλη μία ευκαιρία για να προσπεράσει τον Ραντζέλοβιτς στη «μάχη» για τον βασικό εξτρέμ. Ο Σέρβος έδειξε σε καλή κατάσταση και σήμερα και πιθανότατα πάει για 11αδα την Τρίτη στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια.

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία, αν ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν έκανε πάλι τα… μαγικά του. Ο Γάλλος άσος μπήκε στο ματς στην ανάπαυλα και παίζοντας απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, κατάφερε δύο λεπτά μετά να ξεκλειδώσει την άμυνα του Παναιτωλικού. Έδωσε την μπάλα ωραία στον Ραντζέλοβιτς και αυτός έβγαλε το πάρε-βάλε γκολ στον Ελ Αραμπί, που όσο σκοράρει τόσο ανεβαίνει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά στην τρομερή ποιότητα του Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ, που επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό πριν από λίγες ημέρες, έδειξε να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και σημείωσε στο 0-0 μία από τις καλύτερες αποκρούσεις του στο Γ. Καραϊσκάκης. Γι’ αυτό χρειάζεται βέβαια ο καλός γκολκίπερ στους Πειραιώτες, για τη μία καλή φάση του αντιπάλου. Γι’ αυτό και όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει εάν τελικά έρθει η πρόταση και φύγει με μεταγραφή, σε αυτή τη χρονική περίοδο. Μπορούν ο Σούμπασιστς ή ο Μπέτο (έμπειροι αμφότεροι) ή ο νεαρός γκολκίπερ να καλύψουν το κενό του κάτω από τα γκολπόστ; Δύσκολο…


**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Έκανε "όργια" σήμερα και φεύγει από τον Ολυμπιακό - Ανταλλαγή με παικταρά της Νότιγχαμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags