Facebook Pixel Tα έκανε σαλάτα - Πώς είδα Τσόλακ, Ουαγκέ - Όταν παίζεις με πιτσιρικάδες... - Έτσι θα προκριθεί!
| 2020-09-27 11:30:00

Tα έκανε σαλάτα - Πώς είδα Τσόλακ, Ουαγκέ - Όταν παίζεις με πιτσιρικάδες... - Έτσι θα προκριθεί!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Tα έκανε σαλάτα - Πώς είδα Τσόλακ, Ουαγκέ - Όταν παίζεις με πιτσιρικάδες... - Έτσι θα προκριθεί!

Ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Βόλο τα έκανε... σαλάτα, αλλά ίσως θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες τέτοιες βραδιές...

Οι "ασπρόμαυροι" για ακόμα μια φορά δείχνουν να δυσκολεύονται στην προσαρμογή τους στα ελληνικά δεδομένα, ενώ υπάρχει μπροστά τους ο στόχος της πρόκρισης στο Champions League. Ο Δικέφαλος στραβοπάτησε κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα (1-1), όντας ακόμα... μεθυσμένος από την πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα. Τώρα ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο, δείχνοντας πως το σώμα ήθελε, αλλά το μυαλό ήταν κάπου αλλού.

Βέβαια, πόσο εύκολο είναι μια ομάδα να πάρει αποτέλεσμα όταν παίζει με 7 αλλαγές και με μία ενδεκάδα που έπαιξε μόλις 2 φορές (η μία ήταν στην προπόνηση). Λογικό να γίνει ροτέισιον λόγω του αγώνα με την Κράσνονταρ που είναι ιστορικής σημασίας, αλλά νομίζω πως ο Αμπέλ Φερέιρα κάπου υπερέβαλε. Πολλές αλλαγές, πολλά καινούργια πρόσωπα με τους Τσόλακ και Ουαγκέ να έχουν ουσιαστικά μια πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες τους στις προπονήσεις και να καλούνται να αγωνιστούν. 

Βέβαια, για τους δύο αυτούς παίκτες ήταν και ένα... τεστ ετοιμότητας ενόψει του αγώνα με τους Ρώσους για τα play off του Champions League. Ο Κροάτης επιθετικός έδειξε πως έχει το ένστικτο του επιθετικού. Βέβαια, δεν του βγήκαν τα τελειώματα περισσότερο λόγω άγχους πιστεύω.

Ο Σενεγαλέζος δεξιός μπακ έδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, που χρειάζεται χρόνο όμως. Δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και ρυθμού, αλλά σίγουρα όταν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα θα είναι ένας αξιόπιστος ποδοσφαιριστής για το δεξί μπακ χαφ.

Στην αρχή του κειμένου έγραψα ότι ίσως θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες τέτοιες βραδιές. Τι εννοώ. Όταν ως προσπαθείς να ρίξεις τον μέσο όρο ηλικίας και να στηριχθείς σε νεαρά παιδιά αναπόφευκτα στο γήπεδο θα υπάρξουν και μέρες που αυτοί οι παίκτες θα έχουν μεταπτώσεις, που θα παίρνουν ενέργειες τραβηγμένες από τα μαλλιά και πάει λέγοντας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει πίστη στο πλάνο του και πιστεύω ότι θα το κάνει.

Το ματς με τον Βόλο είναι παρελθόν. Πλέον, όλος ο "ασπρόμαυρος" οργανισμός στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Κράσνονταρ. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί! Βέβαια, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού οι Ρώσοι δεν θα έρθουν για να παίξουν ανοιχτά και πλέον ο Δικέφαλος είναι αυτός που κυνηγά το γκολ. το ματς με τη ρωσική ομάδα είναι... τελικός και οι... τελικοί δεν παίζονται, κερδίζονται! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα με Μάτος! Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει σε άλλη top ελληνική ομάδα - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags