Facebook Pixel ΑΕΚ - Λαμία: Ύποπτη συνεργασία Μπακάκη-Γκαρσία - Γιατί έχει νεύρα ο Λιβάγια
| 2020-09-27 23:20:00

Ύποπτη συνεργασία Μπακάκη-Γκαρσία - Γιατί έχει νεύρα ο Λιβάγια - Τούρμπο ο Σάκχοφ - Α ρε Βύντρα...

Sportdog Team
Ύποπτη συνεργασία Μπακάκη-Γκαρσία - Γιατί έχει νεύρα ο Λιβάγια - Τούρμπο ο Σάκχοφ - Α ρε Βύντρα...

ΑΕΚ - Λαμία: Δεν ήταν γιγαντομαχία. Δεν ήταν τιτανομαχία. Δεν ήταν καν κοκορομαχία. Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που οι προπονητές λένε ότι «προσφέρονται για εξαγωγή συμπερασμάτων».

* Συμπέρασμα νούμερο ένα λοιπόν:
Ο Γκαρσία θα βοηθήσει αποτελεσματικά την ΑΕΚ, πρώτον διότι της μιλάει της μπάλας και δεύτερον ξέρει να βρίσκει και να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Εξ ου και το γκολ, αν και η συνεργασία του με τον Μπακάκη ήταν τουλάχιστον ύποπτη. Στα μείον και η διάρκεια στην απόδοση, διότι το πρώτο ημίωρο μια χαρά έτρεχε, αλλά στη συνέχεια ήταν σαν να έπαθε ένα σχετικό φούιτ…

* Συμπέρασμα νούμερο δύο:
Κάτι έπαθε με τον κορωνοϊό ο Λιβάγια και έχει ανεβάσει γράδα.
Πιο πολλά νεύρα έχει κι από γκομενάκι που το στήσανε μια ώρα έξω απ’ το κλαμπ.
Πιο πολλά νεύρα έχει κι από φοιτητή που έχει πάει μία η ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ανακάλυψε ότι έχει ξεμείνει από μπύρες. Και περίπτερο, γιοκ.
Πιο πολλά νεύρα έχει κι από μαγαζάτορα στην Καρδίτσα που του κάνανε μπουρδέλο οι λάσπες το εμπόρευμα.
Σαν να μη θέλει να παίξει μπάλα ένα πράγμα κι άμα δεν θέλει να παίξει μπάλα το νούμερο ένα ταλέντο σου…



* Συμπέρασμα νούμερο τρία:
Δεν θα γίνει ξαφνικά φαντεζί παίκτης στα τριάντα του ο Σάχωφ. Ούτε τρεις στη σειρά θα τριπλάρει, ούτε μπαλιά τριάντα μέτρα θα βγάλει, ούτε θα μπει με τη μπάλα στα δίχτυα.
Θα κάνει ωστόσο ένα σωρό χρήσιμα πράγματα, από αυτά που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη του προπονητή και τον βοηθάνε να κοιμάται ευκολότερα τα βράδια. Στα συν ότι έβγαλε όλο το ματς χωρίς να παρουσιάζει εμφανή σημάδια κόπωσης.

Από εκεί και πέρα, όταν πήρε θάρρος ο Μαχαίρας και μέτρησε τους αντιπάλους του έδειξε ότι αξίζει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Σταθερός και ο Χνιντ, ιδίως στο ψηλό παιχνίδι, στα κυβικά του ο Κρίστιτσιτς και σκόρερ με τη μία ο Μάκης Κρισάντους του 2020, ο Ενομπακάρε με τ’ όνομα. Και τέλος για τη σεμνή τελετή, που δεν θα μπορούσε να έχει άλλο αποτέλεσμα από τη στιγμή που καλύτερος παίκτης της Λαμίας ήταν ο Βύντρα στα τριανταφεύγα του. Και τον άλλο που τράβαγε, τον Χατζηστραβό (θύμιζε κάπως, κάπως λέω τον Φετφατζίδη), φρόντισε ο προπονητής του να τον αποσύρει σχετικά νωρίς. Έτσι όμως δεν το γυρνάς ακόμη και με μια ΑΕΚ που προφανώς φυλάγεται για τον μεγάλο αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ. Έτσι τρως τρία γκολάκια και παρηγοριέσαι με ένα γρήγορο ταξίδι ως τη Λειβαδιά για μια σκάφη σουβλάκια!

Υ.Γ.: Νέα καλή εμφάνιση Τσιντώτα, αν και ήταν εμφανές ότι με τον Χνιντ δεν έχει ακόμη αποκτήσει χημεία.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Βράνιες; Χτυπάει "χάμερ" του ΠΑΟ ο Μελισσανίδης - Αλλάζει επίπεδο - "Τρέμει" ο Τσιγκρίνσκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags