Facebook Pixel Δεν τρομάζει ο ΠΑΟΚ - Είναι επικίνδυνα τα πράγματα - Αυτός τελειώνει κατά 99% - Ιβάν, μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-03 15:50:00

Δεν τρομάζει ο ΠΑΟΚ - Είναι επικίνδυνα τα πράγματα - Αυτός τελειώνει κατά 99% - Ιβάν, μεταγραφές!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν τρομάζει ο ΠΑΟΚ - Είναι επικίνδυνα τα πράγματα - Αυτός τελειώνει κατά 99% - Ιβάν, μεταγραφές!

Η κλήρωση του Europa League έφερε λοιπόν στον δρόμο του ΠΑΟΚ τις Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια.  Είναι επικίνδυνος όμιλος, αλλά είναι ένα group που σε καμία περίπτωση δεν κάνει τον Δικέφαλο να τρομάζει.

Μπορεί οι Ολλανδοί να είναι αυτοί που έχουν το... βαρύ όνομα, αλλά η ισπανική ομάδα φέτος έκανε ποιοτικές και πραγματικά πολύ στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ όντας πρωτάρηδες στη διοργάνωση θέλουν να δείξουν πως δεν είναι μια φωτοβολίδα που θα σβήσει σύντομα και έχουν ως στόχο να φτάσουν στους 32!

Για την Ομόνοια έχουμε εικόνα, αφού την είδαμε και στα ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Κύπριοι είναι μια ομάδα που περιμένουν τον αντίπαλο και του δίνουν τη μπάλα στα πόδια του. Της αρέσει να παίζει αμυντικά και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Αυτό είναι όμως και η αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ έως τώρα, αφού έχει στηθεί για να κάνει γρήγορο build up και να χτυπά στους κενούς χώρους.



Όσον αφορά την Αϊντχόφεν βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο και κανείς δεν μπορεί από τώρα να υπολογίσει πώς θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να πάνε... υποψιασμένοι σε όλα τα παιχνίδια, αφού όπως ανέφερε και πιο πριν ο όμιλος είναι επικίνδυνος! Ωστόσο, ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να βρεθεί στη φάση των 32 αν είναι σοβαρός και πειθαρχημένος.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να στοχεύσει και στην ευρωπαϊκή πορεία φέτος, αφού έτσι και θα πάρουν υπεραξία οι παίκτες του και θα βάλει επιπλέον χρήματα στα ταμεία του στη μάχη που κάνει με το FFP, αλλά θα κερδίσει και βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA. Που σημαίνει καλύτερες μελλοντικές κληρώσεις!

Σίγουρα, όμως για να γίνουν όλα τα παραπάνω και να μπορέσει ο Δικέφαλος να είναι αξιοπρεπής σε τρεις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Europa, Κύπελλο) θα χρειαστεί επιπλέον ενίσχυση!

Βέβαια, ήδη γίνονται κινήσεις για να αποκτηθεί παίκτης για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και μεσοεπιθετικός, αφού κατά 99% ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Αΐν. Πιστεύω πάντως, ότι στο τέλος ο ΠΑΟΚ ίσως φέρει και επιθετικό

Τέλος, στον αγώνα, με τον ΟΦΗ, η νίκη είναι μονόδρομος! Οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετάξει ήδη βαθμούς στους αγώνες με τον Ατρόμητο και τον Βόλο και δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν και άλλους κόντρα στην ομάδα από την Κρήτη, αφού στόχος είναι και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τρεις γκέλες στο ξεκίνημα θα είναι πολλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" Σαββίδη-Μαρινάκη για "σαΐτα" στα αριστερά - Ψάχνουν το "ΜΠΑΜ" - Περιπτωσάρα! (vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags