Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν πάει F4 ο Ολυμπιακός, Σλούκα, παίρνεις 2 εκατ. - Τραγικός Νέντοβιτς - Τα έσπασε ο Σαντ-Ρος
Μπάσκετ
| 2020-10-09 23:40:00

Δεν πάει F4 ο Ολυμπιακός - Σλούκα, παίρνεις 2 εκατ. - Τραγικός Νέντοβιτς - Τα έσπασε ο Σαντ-Ρος

του Pick n' Scroll
Δεν πάει F4 ο Ολυμπιακός - Σλούκα, παίρνεις 2 εκατ. - Τραγικός Νέντοβιτς - Τα έσπασε ο Σαντ-Ρος

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και γλύτωσε από τα...χειρότερα, καθώς θα υπήρχε μεγάλη γκρίνια αν έχανε και από τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν και πάλι καλά, μπόρεσαν, όμως, και πήραν τους δύο βαθμούς, στηριζόμενοι στην μεγαλύτερη τους εμπειρία σε σχέση με τον μεγάλο τους αντίπαλο. Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε παίξει μόλις 11 λεπτά στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας το πλήρωσε αυτό με κακή ήττα. Σήμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού διπλασίασε τον χρόνο του Πρίντεζη, αυτός σημείωσε 17 πόντους και η ομάδα τους πανηγύρισε.

Ο Κώστας Σλούκας κινήθηκε για μία ακόμη φορά στη μετριότητα και σίγουρα θα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα, καθώς ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από αυτόν, καθώς μάλιστα του δίνει σχεδόν 2 εκ. ευρώ τον χρόνο. Γενικά οι Πειραιώτες χρειάζονται βελτίωση. Με τέτοια εικόνα, όχι μόνο δεν μπορούν να πάνε στο φάιναλ-φορ, που είναι ο μεγάλος τους στόχος, αλλά θα κινδυνέψουν να μπουν στην οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλήρωσε τις απουσίες του Τζάκσον και του Μποχωρίδη, αλλά και τη νέα κακή εμφάνιση του Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ πριν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα είχε κάνει μεγάλες εμφανίσεις, αλλά τόσο με την Χίμκι, όσο και με τον Ολυμπιακό, ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Γενικώς ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την κακή παρουσία των περιφερειακών του, εκτός του Φόστερ, που και πάλι ήταν πολύ καλός. Ο Σαντ-Ρος προσπάθησε παρότι ήταν απροπόνητος, έπαιξε εξαιρετική άμυνα, αλλά στην επίθεση ήταν απογοητευτικός και κυρίως στο μακρινό σουτ. Εχασε 4 τρίποντα μόνος του, κάτι, που στο υψηλό επίπεδο πληρώνεται ακριβά.

Τώρα οι «πράσινοι» περιμένουν την επιστροφή του Τζάκσον και του Μποχωρίδη και θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι, που έχουν μπροστά τους με την Βιλερμπάν, γιατί μετά ακολουθεί το ματς, σίγουρη-ήττα, με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Ολυμπιακός και ποια ήττα τώρα; Τεράστια ΖΗΜΙΑ για ΠΑΟ - Θα τον σώσει ο Γιαννακόπουλος;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags