Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστιος Σπανούλης - Πάλι τα ίδια ο Σλούκας
Μπάσκετ
| 2020-10-16 23:36:00

Τεράστιος Σπανούλης - Πάλι τα ίδια ο Σλούκας - Τρελαμένοι οι Ολυμπιακοί - Ποια ΤΣΣΚΑ και Φενέρ;

του Pick n' Scroll
Τεράστιος Σπανούλης - Πάλι τα ίδια ο Σλούκας - Τρελαμένοι οι Ολυμπιακοί - Ποια ΤΣΣΚΑ και Φενέρ;

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ακόμη πολύ μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα. Το ίδιο περίπου ματς το είχε χάσει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Ζαλγκίρις. Πριν από λίγο, όμως, κατάφερε να κόψει το νήμα με το μεγάλο τρίποντο του Χάρισον, σκορπώντας απέραντο ενθουσιασμό στον κόσμο του.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε αυτή την φορά. Πλέον είναι στο 3-1 και καλπάζει για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Σήμερα κέρδισε και παίκτες, αφού ο Βεζένκοφ ήταν σπουδαίος, το ίδιο και ο Μάρτιν, ενώ ο Σπανούλης έδειξε την μεγάλη του κλάση, ειδικά στο τέλος. Σημείωσε μεγάλα καλάθια και βοήθησε πολύ, ώστε ο Ολυμπιακός να νικήσει την Μακάμπι και τον Σφαιρόπουλο.

Βοήθησε ο Σπανούλης σε μία μέρα μάλιστα, που ο Κώστας Σλούκας ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Σλούκας ήταν μαγικός με την Αρμάνι, αλλά σήμερα έπαιξε όπως με την Ζαλγκίρις και τον Παναθηναϊκό. Οχι καλά δηλαδή.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, με αυτή τη νίκη παραμένει στον δρόμο της οκτάδας, που είναι ο πρώτος του στόχος. Η βαθύτερη επιδίωξη δεν είναι άλλη από την παρουσία στο φάιναλ-φορ και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Είναι σε καλό σημείο αγωνιστικά, αλλά έχει πράγματα να βελτιώσει, ώστε να φτάσει στο επίπεδο, που θέλει. Είναι καλά, πάντως, αν αναλογιστούμε ότι άλλες ομάδες κατρακυλάνε και χάνουν παιχνίδια μέσα από τα χέρια τους. Οπως η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρ, που έχασαν δικά τους παιχνίδια από την Αλμπα και την Μπάγερν αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερά νέα για Ολυμπιακό - Απίστευτο "μπάχαλο" πριν το Champions League - Απόλυση ΒΟΜΒΑ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags