Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Δύο καθαρά πέναλτι - Έπαιξε ΑΕΚ ο διαιτητής"
| 2020-10-19 00:06:00

Δύο καθαρά πέναλτι - Έπαιξε ΑΕΚ ο διαιτητής - Δεν μπορεί με... πούλμαν - Τσόλακ, ξύπνα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δύο καθαρά πέναλτι - Έπαιξε ΑΕΚ ο διαιτητής - Δεν μπορεί με... πούλμαν - Τσόλακ, ξύπνα!

Ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει φύγει έχοντας σκοράρει αρκετά γκολ κόντρα σε μία... μισή ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος, αλλά του έλειψε το καθαρό μυαλό απέναντι από την εστία, αλλά και η τελική πάσα. Βέβαια μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε και ο Γερμανός διαιτητής Τομπίας Στίλερ, αλλά και το VAR, που δεν είδαν δύο καθαρά πέναλτι υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Ο Σάκχοφ κάνει χέρι σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Μάτος και ο Γερμανός κλείνει τα μάτια, ενώ για ίδια φάση ακυρώνουν ως χέρι το γκολ του Τζόλη! Αμυντικός της ΑΕΚ μαζεύει το πόδι του Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Γενικά η διαιτησία του Κεντροευρωπαίου ρέφερι είχε γύρει περισσότερο προς την ΑΕΚ, παρά προς το 50-50. 



Ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι μια ομάδα που δυσκολεύεται όταν έχει τη μπάλα στα πόδια της για πολλή ώρα. Ο Δικέφαλος έχει στηθεί για να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και να χτυπάει σε ανοιχτούς χώρους. Όταν λοιπόν ο αντίπαλος φέρνει και το... πούλμαν του για να αμυνθεί, δυσκολεύεται να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Ο Αντόνιο Τσόλακ δείχνει ότι ναι μεν έχει τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή, αλλά το άγχος του να σκοράρει το πρώτο του γκολ τον κάνει να τα... χάνει και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ο Κροάτης χρειάζεται το γκολ για να ξεκλειδώσει και σίγουρα δεν χρειάζεται πίεση, έτσι ώστε να καεί. Βέβαια, δεν συμφωνώ με την επιλογή του Φερέιρα να ξεκινήσει τον 27χρονο κόντρα στην ΑΕΚ και όχι τον Σφιντέρσκι, αλλά ο Αμπέλ είναι ο προπονητής.

Αναμφίβολα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ ήταν το αφεντικό, ωστόσο ήταν... φλύαρος. Φαίνεται πως η ομάδα δουλεύει και βελτιώνεται, αλλά σίγουρα δύο από τα θέματα που θα πρέπει να κοιτάξει ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του είναι η αποτελεσματικότητα και το γεγονός πως οι παίκτες του Δικεφάλου δείχνουν να... απογοητεύονται όταν δεν τους βγαίνει το ματς. Δεν λέω ότι το παρατάνε, λέω ότι απογοητεύονται και το μυαλό... θολώνει.

Στο ποδόσφαιρο όσο κλισέ και αν είναι αυτό δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στον χορτάρι του ΟΑΚΑ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ζόρια" για Φερέιρα μετά την ΑΕΚ - "Χέρι" Σαββίδη - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια, με αυτόν έμπλεξε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags