Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελαίνει κόσμο ο Βόβορας - Με αυτόν είδε αστράκια η Φενέρ - Ανατροπή με τη μεταγραφή του γκαρντ!
Μπάσκετ
| 2020-10-22 23:29:00

Τρελαίνει κόσμο ο Βόβορας - Με αυτόν είδε αστράκια η Φενέρ - Ανατροπή με τη μεταγραφή του γκαρντ!

του Pick n' Scroll
Τρελαίνει κόσμο ο Βόβορας - Με αυτόν είδε αστράκια η Φενέρ - Ανατροπή με τη μεταγραφή του γκαρντ!

Ο Παναθηναϊκός ήταν για ένα ακόμη ματς εξαιρετικός, αλλά αυτή τη φορά συνδύασε το σωστό παιχνίδι με νίκη. Με την Μπαρτσελόνα ήταν σούπερ, έχασε, ωστόσο, στις λεπτομέρειες. To βράδυ της Πέμπτης όμως, οι Πράσινοι τα κατάφεραν απέναντι στην Φενέρ και όπως είναι απόλυτα λογικό βλέπουν τη συνέχεια με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αυτό που κάνει πιο ευτυχισμένους όλους στον Παναθηναϊκό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο Γιώργος Βόβορας πατάει καλά στα πόδια του. Είναι διαβασμένος σε όλα τα παιχνίδια και μέσα στο παρκέ παρουσιάζει μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει. Κόντρα στη Φενέρ αυτό φάνηκε καλύτερα, γιατί είχε όλους τους πλέι-μέικερ στη διάθεσή του. Μπορεί να έλειπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά το κενό του καλύφθηκε. Δεν παρατηρήθηκε κενό στην περιφέρεια, γιατί όλοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση υπήρχαν δύο παίκτες που έκαναν τη διαφορά.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο "τριφύλλι" και σκότωσε την πανάκριβη τουρκική ομάδα. Σημείωσε 28 πόντους με 7 τρίποντα και έκανε τη Φενέρ να βλέπει αστράκια. Η μικρή έκπληξη ήρθε από τον Κίφερ Σάικς. Ο πρώην παίκτης της Αρμάνι είναι υπό κρίση, καθώς το συμβόλαιο του τελειώνει σε λίγες μέρες. Με τη σημερινή του εμφάνιση, όμως, κέρδισε πόντους και αν παίξει πολύ καλά και στο παιχνίδι με τη Ζενίτ, τότε δεν θα είναι απίθανο να μείνει. 

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει την αγορά, αλλά στο τέλος δεν αποκλείεται να μείνει με τον Σάικς, ο οποίος ήταν κακός με τον Ολυμπιακό, με την Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε και πριν από λίγο απέναντι στη Φενέρ έδειξε μερικά από τα προσόντα του.

Το πιο ευχάριστο, όμως, είναι όπως προαναφέραμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκει στο πρόσωπο του Βόβορα έναν προπονητή που η ομάδα του παίζει σωστό μπάσκετ. Τα αποτελέσματα μετράνε βεβαίως, αλλά ο κόσμος του Εξάστερου είναι ευχαριστημένος με ό,τι βλέπει μέχρι τώρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑΜΟΣ στο διαδίκτυο! Top ΝΒΑer για ΠΑΟ - Βροχή τα σχόλια - Έχει γούστο... - Μόνο με Γιαννακόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags