Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γρανάδα: Σιγά τα 600 χιλιάρικα για Φερέιρα, θα κάνει λάθη ο Γκαρσία!
| 2020-10-30 11:17:00

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ - Μην κρυβόμαστε με Φερέιρα - Σιγά τα 600 χιλιάρικα - Θα κάνει λάθη ο Γκαρσία!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ - Μην κρυβόμαστε με Φερέιρα - Σιγά τα 600 χιλιάρικα - Θα κάνει λάθη ο Γκαρσία!

O ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά απέδειξε πως όταν όλοι θεωρούν τον αντίπαλο του φαβορί και τον ίδιο... ξεγραμμένο τότε βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο. Το ίδιο συνέβη κόντρα στην Μπεσίκτας, το ίδιο απέναντι στην Μπενφίκα, το ίδιο έγινε και κόντρα στη Γρανάδα.

Ο Δικέφαλος ήταν... απολαυστικός! Το πλάνο στο γήπεδο εκτελέστηκε άψογα και αν οι "ασπρόμαυροι" ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, ο ΠΑOΚ θα γυρνούσε στην Ελλάδα με ένα σημαντικό διπλό στις βαλίτσες του.

Ωστόσο, το κυρίαρχο θέμα δεν είναι άλλο από αυτό της φυγής του Αμπέλ Φερέιρα με προορισμό την Παλμέιρας και την προαγωγή του Πάμπλο Γκαρσία σε πρώτο προπονητή.

Η άποψή μου είναι ότι αυτή η κίνηση είναι για καλό. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν κόλλησε ποτέ στον ΠΑOΚ. Σίγουρα δεν φταίει μόνος αυτός, αλλά έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης.



Αν ο Δικέφαλος έκρινε πως το project με τον Φερέιρα είχε... μέλλον δεν θα τον άφηνε να φύγει. Προφανώς στην Τούμπα κάτι είδαν, κάτι κατάλαβαν και συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να κάνουν αποδεκτή την πρόταση της Παλμέιρας. Δεν είναι δα και κάποιο τεράστιο ποσό τα 600.000 που δίνει η βραζιλιάνικη ομάδα μην τρελαθούμε.

Από δω και στο εξής εποχή Γκαρσία λοιπόν. Η λύση αυτή ήταν μονόδρομος κατά τη γνώμη μου, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε (καλώς η κακώς θα φανεί στο μέλλον) ότι δεν θα συνεχίσει με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Γκαρσία είναι μεν ένας προπονητής που δεν έχει εμπειρία από πάγκους σε πρώτη ομάδα, αλλά είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Ένας άνθρωπος που ξέρει τον Δικέφαλο από την καλή και την ανάποδη, που έχει πάρει... μυρωδιά από ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ γνωρίζει και το πώς λειτουργεί η οικογένεια Σαββίδη.

Σίγουρα θα κάνει λάθη, σίγουρα θα χρειαστεί στήριξη και υπομονή, αλλά και αυτός θα κριθεί στο τέλος όπως όλοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑOΚ αλλάζει σελίδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags