Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Το "έγκλημα" της Μπενφίκα - Θα κάνει καριέρα ο μικρός
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-06 11:03:00

Ανύπαρκτος ΠΑΟΚ - Τι έγινε σε 19 λεπτά - Το έγκλημα της Μπενφίκα - Θα κάνει καριέρα ο μικρός

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ανύπαρκτος ΠΑΟΚ - Τι έγινε σε 19 λεπτά - Το έγκλημα της Μπενφίκα - Θα κάνει καριέρα ο μικρός

Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε την PSV Αϊντχόφεν στην Τούμπα και πήρε μια σημαντική νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς.

Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός τακτικά. Ναι μεν έτρεχε, αλλά έτρεχε λάθος. Οι κινήσεις στο χώρο ήταν λάθος και σχεδόν ανύπαρκτες!

Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Δικέφαλου έδειξαν ότι χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν τα θέλω και τις ιδέες του Ουρουγουανού προπονητή.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑOΚ ήταν απλά... απολαυστικός! Ο Δικέφαλος... κεντούσε στο γήπεδο και με τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε μεγάλα κέφια κατάφερε να διαλύσει την PSV μέσα σε 19 λεπτά!

Πλάκα-πλάκα πώς τον άφησε ελεύθερο τον Σέρβο η Μπενφίκα; Ο 24χρονος δείχνει ότι είναι ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης και πιστεύω ότι θα κάνει τεράστια διαφορά στον φετινό Δικέφαλο.



Τώρα όσον αφορά τον Τζόλη τι να πει κανείς; Ο μικρός φαίνεται πως θα κάνει μεγάλη καριέρα αν συνεχίσει έτσι ταπεινά και σοβαρά. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για το πιο μεγάλο wonderkid της Ελλάδας και της Ευρώπης στην ηλικία του.

Κάπου εδώ να σημειώσω, πόσο σημαντικές είναι οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έκανε... αλλαγή στον πάγκο του, αντικατέστησε τον Φερέιρα και έφερε τον Γκαρσία. Ο Γκαρσία με τη σειρά του στον αγώνα με την PSV κατάλαβε το παιχνίδι και τις αδυναμίες της ομάδας του και έκανε ολόσωστες αλλαγές για να βελτιώσει την ομάδα του και όχι απλά για να τις κάνει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δικέφαλος από δω και στο εξής δεν θα είναι... φοβικός. Ο Γκαρσία θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του και να επαναφέρει τη νοοτροπία του νικητή που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε αρχίζει να... ξεθωριάζει.

Σίγουρα ο Ουρουγουανός θα χρειαστεί χρόνο και θα τον έχει, σίγουρα θα έρθουν και βράδια... δύσκολα, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία έχει τη στήριξη όλου του οργανισμού του ΠΑOΚ και έχει το ταλέντο, αλλά και την προσωπικότητα για να πετύχει στον... καυτό πάγκο των "ασπρόμαυρων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags