Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Ποτέ ξανά στον ΠΑΟΚ αυτό που συνέβη με Γκαρσία - Απογείωσε τον… - Τι καλό άφησε πίσω του ο Φερέιρα
| 2020-11-12 20:28:00

Ποτέ ξανά στον ΠΑΟΚ αυτό που συνέβη με Γκαρσία - Απογείωσε τον… - Τι καλό άφησε πίσω του ο Φερέιρα

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ποτέ ξανά στον ΠΑΟΚ αυτό που συνέβη με Γκαρσία - Απογείωσε τον… - Τι καλό άφησε πίσω του ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Νομίζω πως αν στον ΠΑΟΚ μπορούσαν να διαλέξουν ένα χρονικό σημείο για να διακοπεί το πρωτάθλημα θα ήταν αυτό που διανύουμε τώρα. Η ομάδα του Δικεφάλου από το καλοκαίρι έως και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης παίζει συνεχόμενους αγώνες με υψηλή ένταση και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» χρειαζόντουσαν ξεκούραση.

Ωστόσο, ο λόγος που πιστεύω ότι η διακοπή ήρθε στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν είναι η αλλαγή στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Δικέφαλος με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο να έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σκοράροντας συνολικά 10 τέρματα, αλλά όπως είναι λογικό ακόμα ο Ουρουγουανός δεν έχει περάσει τα θέλω του στην ομάδα, άλλωστε δεν είχε και τον χρόνο, έπρεπε να προετοιμάσει τους παίκτες του για τα ματς με Παναιτωλικό, PSV και Απόλλωνα Σμύρνης.

Πλέον σε αυτές τις δύο βδομάδες διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, ο Ουρουγουανός θα έχει την πρώτη του ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του τις ιδέες που έχει και την τακτική που θέλει να ακολουθήσει ο δικός του ΠΑΟΚ. Το καλό είναι πως ο Αμπέλ Φερέιρα φεύγοντας δεν άφησε πίσω του καμένη γη, αλλά μια καλά δουλεμένη ομάδα αναφορικά με τη φυσική κατάσταση, ενώ είχε... μπολιάσει τους ταλαντούχους νεαρούς του Δικεφάλου με την πρώτη ομάδα.


Ο Γκαρσία έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στους ποδοσφαιριστές του από τον Πορτογάλο, μπορεί να... μιλάει λιγότερο, αλλά τους μιλάει στη γλώσσα του ποδοσφαίρου και ήδη οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να... ξεκλειδώνουν μαζί του, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στου αγώνες, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Σφιντέρσκι που μοιάζει με άλλο παίκτη.

Σίγουρα, είναι ακόμα νωρίς, αλλά τα πρώτα δείγματα του «Κανάριο» στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι θετικά. Ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ περίμενε πέντε χρόνια αυτή την ευκαιρία και θέλει να γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα έχει πάθος και μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο και που θα δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα θα έρθουν και βραδιές που δεν θα κυλήσουν όλα όπως τα θέλει ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ, σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή, αλλά ο Γκαρσία έχει κάτι που δεν το είχε ποτέ κανείς άλλος προπονητής... Την στήριξη όλου του οργανισμού του ΠΑΟΚ και είναι και αυτός ένας από τους λόγους που πιστεύω ότι θα πετύχει στον ΠΑΟΚ...


**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεγάλη βόμβα Σαββίδη - Αυτόν έφερε μετά τον Πάμπλο - Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟΚ - Τεράστιο όνομα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags