Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μιλά ο Ολυμπιακός για διαιτησία; Με ΠΑΟ έπρεπε να παίζουν με 9!
| 2020-11-23 10:52:00

Μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία; Στον ύπνο τους αυτά που βλέπουν - Με ΠΑΟ έπρεπε να παίζουν με 9!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία; Στον ύπνο τους αυτά που βλέπουν - Με ΠΑΟ έπρεπε να παίζουν με 9!

Η αλλαγή στο ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ σημαντικό... Η αλλαγή του ΠΑΟΚ στον πάγκο με τον Γκαρσία να έρχεται και τον Φερέιρα άλλαξε ήδη πολλά στην ομάδα. Οι αλλαγές του Γκαρσία στο 2ο ημίχρονο για ακόμα μια φορά αλλάξανε την εικόνα του Δικεφάλου, αλλά και του παιχνιδιού.

Οι "ασπρόμαυροι" για ακόμα μια φορά φέτος πετάξανε ένα ημίχρονο στα... σκουπίδια μην έχοντας καλή απόδοση, ενώ η αμυντική τους λειτουργία παραμένει προβληματική και συνεχίζουν να δέχονται γκολ σχεδόν στην πρώτη φάση του αντιπάλου. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Γκαρσία και πιστεύω θα διορθωθεί στην πορεία της χρονιάς.

Βέβαια υπάρχουν και θετικά στο παιχνίδι! Ο ΠΑOΚ κέρδισε και στο τέλος οι βαθμοί στο... σακούλι είναι αυτοί που μένουν και τίποτα άλλο. Δεν είναι εύκολο αυτό που συμβαίνει στον Δικέφαλο, Εδώ και 1 χρόνο οι παίκτες είχαν μάθει να παίζουν με άλλο σχηματισμό, άλλη τακτική και άλλη νοοτροπία, Πλέον πρέπει να μάθουν νέα πράγματα από την αρχή. Δεν λέω πως δεν έπρεπε να υπάρξει αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, λέω πως ο Δικέφαλος χρειάζεται χρόνο.



Ο Γκαρσία ως παίκτης ήταν... μαχητής και αυτή τη μαχητικότητα προσπαθεί να περάσει στους παίκτες και αυτό φαίνεται. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και αποκτά σιγά σιγά τη νοοτροπία του νικητή. Παλεύει σε κάθε ματς μέχρι το τέλος και έως τώρα του βγαίνει!

Επίσης, ο Γκαρσία δείχνει πως ξέρει να διαβάζει τα παιχνίδια. Ο "Κανάριο" δεν δίστασε να κάνει τρεις αλλαγές στο ημίχρονο! Και όμως δικαιώθηκε. Η ομάδα άλλαξε πρόσωπο μάλιστα ο Ελ Καντουρί που ήρθε από τον πάγκο πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στα ματς του Ουρουγουανού ως πρώτος προπονητής και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό, Ο προπονητής επιβάλλεται να κατανοεί τι πρέπει να αλλάξει σε ένα παιχνίδι όταν αυτό δεν πάει καλά και ο Γκαρσία δείχνει ότι το έχει αυτό το στοιχείο.

Πλέον ο ΠΑOΚ πρέπει να ξεχάσει το ματς με τον ΠΑΣ και να επικεντρωθεί σε αυτό με την Αϊνχτχόφεν για το Europa League. Αν οι "ασπρόμαυροι" πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία τότε είναι με το ένα πόδι στους 32 του θεσμού. Ελπίζω και πιστεύω πως κανείς δεν θα παρασυρθεί από το ματς της Τούμπας, αφού η Αϊντχόφεν είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα.

Τώρα όσον αφορά την προπαγάνδα και τη λάσπη που πετιέται για ακόμα μια φορά στον ΠΑOΚ από την πλευρά του Πειραιά αλήθεια τι να πει κανείς; Μιλούν αυτοί για διαιτησία. Βλέπουν επιθετικά φάουλ και οφσάιντ σε "ασπρόμαυρα" γκολ που υπάρχουν στον ύπνο τους και πουθενά αλλού. Ως άλλοι Γκέμπελς προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να την παρουσιάσουν όπως αυτοί θέλουν... Ποιοι αυτοί που κόντρα στον Παναθηναϊκό χρειάστηκαν βοήθεια από διαιτητή και VAR για να τελειώσουν το ματς με 11 παίκτες και όχι με 9!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags