Facebook Pixel Απερίγραπτο "έγκλημα" Φερέιρα: Αυτό πλήρωσε ο ΠΑΟΚ με Αϊντχόφεν
| 2020-11-27 11:59:00

Aδιανόητο "έγκλημα" Φερέιρα - Αυτό πλήρωσε ο ΠΑΟΚ με Αϊντχόφεν - Δεν είναι αστείο, Πάμπλο φτιάξτο!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Aδιανόητο "έγκλημα" Φερέιρα - Αυτό πλήρωσε ο ΠΑΟΚ με Αϊντχόφεν - Δεν είναι αστείο, Πάμπλο φτιάξτο!

Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ: Eίναι από αυτά τα παιχνίδια που δεν ξέρεις τι να πεις και τι να γράψεις. Ο ΠΑOΚ κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά και όμως τελικά έφυγε από την Ολλανδία ηττημένος. Οι "ασπρόμαυροι" ήταν καταπληκτικοί μέχρι το 20'. Ίσως τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν να αιφνιδίασαν ακόμα και αυτούς και να τους έκανε να πιστέψουν πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος είχε ως στόχο να πάρει τουλάχιστον 4 βαθμούς κόντρα στην PSV, όμως τελικά πήρε τρεις και τώρα δεν κρατά την πρόκριση μόνο στα δικά του χέρια, αλλά θα πρέπει να κερδίσει την Ομόνοια και ίσως και τη Γρανάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν ήθελε ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές γνώσεις για να καταλάβει κανείς από τις πρώτες ολλανδικές επιθέσεις, ότι η αριστερή πλευρά του ΠΑOΚ είχε τεράστιο πρόβλημα. Ο Κρέσπο δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Nτάμφρις και Γκάκπο, ενώ ο Τζόλης όσο καλός ήταν επιθετικά τόσο κακός ήταν αμυντικά δεν έδινε τις απαραίτητες βοήθειες.



Βέβαια, εδώ υπήρξε και λάθος διαχείριση από τον προηγούμενο προπονητή που άφησε τον ΠΑΟΚ με ένα αριστερό μπακ (τον Γιαννούλη) στην ευρωπαϊκή του λίστα και τώρα που τραυματίστηκε πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας και προσευχές...

Σίγουρα θα έρθουν και κακές βραδιές κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, αλλά το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν δεν ήταν μια κακή βραδιά, αλλά νομίζω ήταν περισσότερο θέμα... νοοτροπίας το θέμα. Ο ΠΑOΚ κατάφερε να σοκάρει τους Ολλανδούς με τα δύο γκολ, αλλά στη συνέχεια έμοιαζε να πίστευε πως το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Οι "ασπρόμαυροι" από το 20' και μετά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Εμβογκό.

Ακόμα δεν έχουμε δει τον ΠΑOΚ του Γκαρσία, αλλά σίγουρα ο Ουρουγουανός θα πρέπει να δουλέψει, τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και στο αμυντικό, αλλά και στο ψυχολογικό.

Η νοοτροπία του νικητή πρέπει να λάμψει ξανά στον ψυχικό κόσμο των παικτών του ΠΑOΚ, ενώ το γεγονός πως ο Δικέφαλος δέχεται γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου δεν είναι πια αστείο. Αυτό το θέμα είναι ίσως το νούμερο ένα που πρέπει να λύσει ο Γκαρσία και πιστεύω ότι θα το κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Κούγια στη Superleague για "στημένο" παιχνίδι! Αυτές είναι οι ομάδες που εμπλέκονται - Χαμός!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags