Facebook Pixel Λαμία - ΠΑΟΚ: Γι’ αυτό ξέσπασε ο Γκαρσία - Υπάρχουν ματς που οι διαιτητές...
| 2020-11-29 22:03:00

Γι’ αυτό ξέσπασε ο Γκαρσία - Υπάρχουν ματς που οι διαιτητές... - Είδατε τι έγινε με Επασί-Ίνγκασον;

του Μάνου Τσαλγατίδη
Γι’ αυτό ξέσπασε ο Γκαρσία - Υπάρχουν ματς που οι διαιτητές... - Είδατε τι έγινε με Επασί-Ίνγκασον;

Ο ΠΑΟΚ των πολλών αλλαγών πέρασε από τη Λαμία και παρέμεινε αήττητος για 10ο σερί αγώνα στη Super League και αν δεν είχε στραβοπατήσει με Βόλο και Ατρόμητο τώρα θα ήταν μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτά βέβαια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και έτσι ο Δικέφαλος πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο Γκαρσία δείχνει ότι δεν φοβάται να κάνει αλλάγές και ροτέισιον. Έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ του και στις δικές του δυνατότητες στο να διαβάζει το παιχνίδι. Είναι τρομερό ότι για ακόμα μια φορά παίκτης που έρχεται από τον πάγκο βρίσκει δίχτυα. Αυτή τη φορά ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε ήταν ο Βιεϊρίνια, ένας παίκτης κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα που η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη.

Θα πει κανείς ότι οι «ασπρόμαυροι» αντιμετώπισαν μια ομάδα που δεν έχει πάρει νίκη φέτος και βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Οι χρονιές που η κατάκτηση του πρωταθλήματος κρινόταν στα ντέρμπι έχουν περάσει, Πλέον όλα αυτά τα... μικρά ματς είναι που δίνουν τους σημαντικούς βαθμούς στον δρόμο προς την πρωτιά.



Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γκαρσία, είναι τέτοια η... πάστα του χαρακτήρα που όταν νιώθει αδικία θέλει να την εκφράσει. Κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά, ενώ για εμάς όλα τα ματς είναι τελικός είπε, ο «Κανάριο». Φυσικά, δεν το είπε με παράπονο, αλλά για να δείξει ότι υπάρχουν παιχνίδι στη Super League, που δεν παίζονται στα... ίσα. Φαντάζομαι δεν εκπλήσσει κανένα αυτό. Ας πούμε εγώ έχω ήδη ένα-δύο στο μυαλό μου...

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και γίνεται η ομάδα που θέλει ο προπονητής του. Αυτή η... φωτιά στο βλέμμα επέστρεψε και οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» τρέχουν, τρέχουν ως το τέλος, ενώ παίζουν και γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Σίγουρα στο ματς με τη Λαμία υπήρξαν και αμυντικές ολιγωρίες, αλλά σίγουρα ήταν σαφώς μειωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε αυτό ναι, ίσως να έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος.

Πραγματικά έχω τεράστια απορία, πώς γίνεται ο Επασί να χτυπάει τον Ίνγασον στη μύτη, ενώ κάνει έξοδο και τελικά ο παίκτης του ΠΑΟΚ να είναι αυτός που έχει κάνει φάουλ... Ακόμα μία απορία λοιπόν που θα προστεθεί στον φάκελο αυτών που έχω για τις αποφάσεις των Ελλήνων διαιτητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ - Αυτόν αρπάζει ο Ιβάν με... ψίχουλα - Ο όρος έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags