Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στο κάγκελα οι Παναθηναϊκοί - Έρχεται ηλεκτροσόκ από ΚΑΕ - Τι θα γίνει με Βόβορα - Άμεσες οι εξελίξεις...
Μπάσκετ
| 2020-12-02 00:04:00

Στο κάγκελα οι Παναθηναϊκοί - Ηλεκτροσόκ από την ΚΑΕ - Τι θα γίνει με Βόβορα - Άμεσες εξελίξεις...

του Pick n' Scroll
Στο κάγκελα οι Παναθηναϊκοί - Ηλεκτροσόκ από την ΚΑΕ - Τι θα γίνει με Βόβορα - Άμεσες εξελίξεις...

Παναθηναϊκός: Εκεί που πήγε να ηρεμήσει ο Παναθηναϊκός μετά τις δυο βαριές ήττες από Βαλένθια και Μπασκόνια, με τη νίκη επί της Μπάγερν, πλέον έκανε δύο και τρία βήματα πίσω, χάνοντας πριν από λίγο με κατεβασμένα τα χέρια από τη Βιλερμπάν.

Είναι η πιο βαριά φετινή ήττα για το "τριφύλλι", καθώς έχασε με σχεδόν 25 πόντους διαφορά από μία από τις χειρότερες ποιοτικά ομάδες της Ευρωλίγκας. Η δικαιολογία ότι οι Γάλλοι τα έβαλαν όλα, έχοντας 17/24 τρίποντα, στέκει ως ένα σημείο. Γιατί δεν μπορείς να τα ρίχνεις όλα εκεί για ένα παιχνίδι που έχασες με ντροπιαστικό τρόπο από τη Βιλερμπάν, η οποία μέχρι και πριν από αυτό το παιχνίδι είχε μόλις δύο νίκες.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βράζει πλέον για τα καλά και μένει να φανεί ποια μπορεί να είναι η αντίδραση και της ΚΑΕ και της ομάδας. Μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι άμεσα, καθώς την Πέμπτη υπάρχει το παιχνίδι στο Μιλάνο με την Αρμάνι.

Αν υπάρξει και εκεί μία ανάλογη εικόνα, τότε είναι σίγουρο ότι Τριαντόπουλος, Αλβέρτης και Διαμαντίδης θα κάνουν κάτι. Θα κάνουν ένα ηλεκτροσόκ, το οποίο κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια μορφή θα έχει.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει μικρό μπάτζετ φέτος, αλλά είναι ο Εξάστερος Παναθηναϊκός. Και πάντα ο κόσμος του θα έχει απαιτήσεις. Και αν δεν έχει (που έχει) απαιτήσεις να κερδίσει η ομάδα του στην Γαλλία, έχει σίγουρα απαίτηση να παίξει και να χτυπήσει το παιχνίδι μέχρι τέλους. Όχι να χάσει από τα αποδυτήρια.

Ο Γιώργος Βόβορας προσπαθεί και αυτός με τη μικρή του εμπειρία ως χεντ-κόουτς στο υψηλότερο επίπεδο να κάνει ό,τι μπορεί, μέχρι στιγμής, όμως, τα πράγματα δεν του πάνε καλά.

Όλα, όμως, θα φανούν μετά το βράδυ της Πέμπτης και το παιχνίδι με την Αρμάνι. Η εικόνα του Παναθηναϊκού σε αυτό το ματς θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την... ξεφτίλα από Βιλερμπάν - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα από Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags