Είναι μόλις 18 χρoνών. Δεν τον λες και το πρώτο μπόι, αφού το ύψος του είναι 1.75. Όμως ο Χρήστος Τζόλης μέσα στο γήπεδο δείχνει ωριμότητα έμπειρου παίκτη και ανάστημα δίμετρου. Ο ΠΑΟΚ υπέφερε όντας με 10 παίκτες να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά τo wonderkid του έδειξε γιατί πήρε το παρατσούκλι... χρυσό παιδί.

Ξέρετε είναι κάποιοι άνθρωποι που γεννιούνται με το ταλέντο κρυμμένο μέσα τους. Ίσως, όταν τους έφτιαχνε ο Θεός να είχε κέφια και να χαμογελούσε λιγάκι. Αλήθεια, τι συμβαίνει, όταν αυτοί οι εξαιρετικά ταλαντούχοι άνθρωποι όχι μόνο ανακαλύψουν το... χάρισμά τους, αλλά δουλέψουν κιόλας πάνω σε αυτό;

Συμβαίνει αυτό που βλέπουμε τη φετινή σεζόν με τον Χρήστο Τζόλη. Ο διεθνής εξτρέμ του ΠΑOΚ έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει όλη την Ευρώπη να τον κοιτάει. Ένας 18χρονος έχει κάνε μεγάλα γραφεία μάνατζερ να σφάζονται γι' αυτούς και τα τηλέφωνα σκάουτερ να έχουν πάρει φωτιά για να μάθουν τα πάντα γι' αυτόν.

Ο ΠΑOΚ επιβάλλεται να προστατέψει τον 18χρονο από ό,τι μπορεί να μπει εμπόδιο στην τεράστια καριέρα που έχει μπροστά του και πιστέψτε, με έως τώρα ο Δικέφαλος κάνει εκπληκτική δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Επειδή όμως βρισκόμαστε στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Super League, πρέπει για ακόμα μια φορά να ασχοληθούμε και με τη διαιτησία. Ο διαιτητής Φωτιάς και ο διαιτητής VAR Κουμπαράκης, καλό θα ήταν να περάσουν μια βόλτα από ένα οφθαλμολογικό κέντρο. Δεν γίνεται να μη βλέπει κανείς το πασιφανές πέναλτι που γίνεται στη φάση της κόκκινης του Ελ Καντουρί.

Μάλιστα, το VAR δεν έδειξε καν τη φάση του πέναλτι στον διαιτητή (που ήταν κοντά στη φάση βέβαια). Μαγικά πράγματα στον κόσμο της Super League για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο.

Φυσικά και η ενέργεια του Μαροκινού είναι για κόκκινη κάρτα, αλλά και αυτή του Σουάρεθ που αποφάσισε να ρίξει χαστούκι στον παίκτη του ΠΑΟΚ, είναι για αποβολή! Ενώ στο δεύτερο μέρος ο Τασουλής με μια κλωτσιά βγαλμένη από το Mortal Combat χτυπάει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Φωτιάς απλά του λέει να μην το ξανακάνει.

Στο ματς με τη Λαμία ο Επασί χτυπάει με γροθιές τον Ινγκασον στη μύτη, ενώ στο ματς με τον Αστέρα έγιναν όσα περιέγραψα παραπάνω. Αν είναι οι αντίπαλοι να έχουν την ευχέρεια να χτυπούν τους παίκτες του ΠΑOΚ και αντί να αποβάλλονται, στο τσακίρ κέφι να παίρνουν κίτρινη κάρτα, ε ας μας το πουν να το ξέρουμε και εμείς.

Πάντως, είναι πραγματικά φοβερή η αντίδραση του ΠΑOΚ στο δεύτερο ημίχρονο, που παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με 10 παίκτες, ήταν τόσο ορμητικός που ο Αστέρας πραγματικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει.