Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Τυχαίο για Σπανούλη, Πρίντεζη; - Δικαίωση με Σλούκα - Με αυτόν υπογράφει!
Μπάσκετ
| 2020-12-08 23:15:00

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Τυχαίο για Σπανούλη, Πρίντεζη; - Δικαίωση με Σλούκα - Με αυτόν υπογράφει!

του Pick n' Scroll
Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Τυχαίο για Σπανούλη, Πρίντεζη; - Δικαίωση με Σλούκα - Με αυτόν υπογράφει!

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός της μετριότητας, ο Ολυμπιακός που δεν έπειθε τον κόσμο, δεν ήταν εκείνος που εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βαρκελώνη. Εκεί έδωσε το παρών ο Ολυμπιακός που οραματίζεται ο προπονητής του, που οραματίζεται ο κόσμος του, ο Ολυμπιακός που έχει όνειρα να πάει πολύ μακριά στην Ευρωλίγκα. Γι' αυτό άλλωστε και κατάφερε να αλώσει τη Βαρκελώνη και να δώσει ένα μεγάλο χαστούκι στην Μπαρτσελόνα και στον Γιασικεβίτσιους.

Μπήκε ψυχωμένα στο παρκέ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με το καλημέρα έγινε το αφεντικό και όταν προς το τέλος η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε, οι Πειραιώτες είχαν και πάλι τον τρόπο για να πετύχουν τον στόχο τους. Αλήθεια είναι ότι με μία τέτοια μαγική εμφάνιση, θα ήταν κρίμα να έχαναν.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έκαναν και με το παραπάνω τη δουλειά τους. Τυχαίο ή μη ο Ολυμπιακός πέτυχε την αποστολή του με τον Βασίλη Σπανούλη να παίζει μόλις 7 λεπτά και τον Πρίντεζη μόλις 9 λεπτά. Να παίζουν ελάχιστα δηλαδή.

Ο Μπαρτζώκας για τη θέση του πλέι-μέικερ εμπιστεύτηκε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι τον Κώστα Σλούκα και δικαιώθηκε. Ο 30χρονος πλέι-μέικερ έκανε την πιο πειστική εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός το εξαργύρωσε αυτό με ένα τεράστιο διπλό.

Ο Χασάν Μάρτιν έβαλε στα καλάθια τους αντιπάλους του και μάλλον πρέπει η ομάδα του να αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επεκτείνει από τώρα τη διετή τους συνεργασία. Ο Μάρτιν είναι για μεγάλα πράγματα και πολλά λεφτά.

Εκείνος που ήταν επίσης πολύ κομβικός ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Δεν έχει καλό σουτ και ο Γιασικεβίτσιους λογικά τον άφησε να σουτάρει. Ήταν, όμως, η μέρα του Αμερικάνου που έβαλε τα μακρινά σουτ και τιμώρησε τον Λιθουανό.

Ο Ολυμπιακός πάει την Πέμπτη στο Βελιγράδι για νέα νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα. Αν τα καταφέρει και εκεί, τότε θα αρχίσει να βλέπει το όνειρο της οκτάδας να έρχεται πιο κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστιο "βουνό" για Ολυμπιακό - Ξεκινάει από αρχές Γενάρη - Θα κρίνει τα πάντα φέτος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags