Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Σκάει βόμβα για Ολυμπιακό και Άρη - Τελειώνει ο Σιαμπάνης"
| 2020-12-16 23:26:00

Σκάει βόμβα για Ολυμπιακό και Άρη - Τελειώνει ο Σιαμπάνης - Αποβολή από το πρωτάθλημα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Σκάει βόμβα για Ολυμπιακό και Άρη - Τελειώνει ο Σιαμπάνης - Αποβολή από το πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Από την ώρα που ο επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο και για την ψυχική μας υγεία Ολλανδός Νάιχαους σφύριξε τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Χαριλάου ξεκίνησε ένας άνευ... προηγουμένου πόλεμος!

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε καταγγελία περί απόπειρας δωροδοκίας παίκτη του Άρη και πιο συγκεκριμένα, του Μάριου Σιαμπάνη. Βέβαια, μέχρι και την ώρα που γράφω αυτό το άρθρο ακόμα απορώ πως αυτή η καταγγελία έγινε πρώτα από την πλευρά του Ολυμπιακού και όχι του Άρη που ο Σιαμπάνης είναι παίκτης του. Επίσης, ακόμα δεν έχω πάρει πειστική απάντηση σε αυτό. Ακόμα ένα άλυτο μυστήριο λοιπόν στη ζωή και προχωράμε.

Ο ΠΑΟΚ φυσικά και σήκωσε το γάντι και πλέον δεν πρέπει και δεν θα κάνει πίσω! Επιβάλλεται να τα βγάλει όλα στη φόρα, έτσι ώστε να δείξει σε όλους πως είναι καθαρός και ότι οι αντίπαλοι του προσπαθούν να τον κάνουν να δείχνει βρώμικος στα μάτια όλης της Ελλάδας για να τον εξισώσουν με τους εαυτούς του.

Ο Δικέφαλος το περίμενε, το ήξερε πως ο Ολυμπιακός θα σκαρφιζόταν πάλι κάτι για να τον αποσταθεροποιήσει, για να κάνει την κοινή γνώμη πως ο ΠΑΟΚ είναι ο κακός του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το 2018 οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το θέατρο του Όσκαρ Γκαρσία σαν να τον πυροβόλησε κάποιος στο στάδιο της Τούμπας. Μετά σκαρφίστηκαν το παραμύθι περί πολυιδιοκτησίας. Ωστόσο, όταν το θέμα έφτασε στο CAS, φάνηκε πως αυτό που ισχυρίζονταν ο ΟΣΦΠ δεν στοιχειοθετείται από πουθενά.



Αυτή τη φορά όμως οι «ασπρόμαυροι» ήταν έτοιμοι και πάνω από όλα πολύ καλά προετοιμασμένοι! Στην Τούμπα σημειώνουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι μόνο η αρχή και τονίζουν πως έχουν να παρουσιάσουν και άλλα για τις σχέσεις Ολυμπιακού και Άρη.

Όσον αφορά τον Σιαμπάνη, είναι σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας που βάσει του άρθρου 30 πρέπει να αποκλείσει τον Μάριο Σιαμπάνη από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα για τα επόμενα δύο χρόνια από την στιγμή που ο Έλληνας γκολκίπερ του Άρη δεν προχώρησε, ως όφειλε, σε ενημέρωση των Αρχών εντός 48 ωρών.

Και στην τελική από τη στιγμή που φτάσαμε στο σημείο μηδέν ας γίνει όντως αυτό που ζητάει από την εισαγγελία ο Δικέφαλος! Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές. Να φανεί ποιος μιλάει με ποιον, τι λένε και αν αυτό επηρεάζει το βουτηγμένο στον βούρκο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποβληθούν από αυτό μπας και δούμε μια άσπρη μέρα.

Δεν γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο να μην μπορούμε να χαρούμε το άθλημα που αγαπάμε και να χρειαζόμαστε ΖΑΝΑΞ, επειδή κάποιοι θέλουν να στήνουν παράγκες, να απειλούν διαιτητές και να κάνουν τα πάντα για να μην κρίνονται τίτλοι στους αγωνιστικούς χώρους.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ με αυτή την εικόνα από ντέρμπι - Ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Δείτε και φριξτε... (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags