Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι... δικαιολογίες του Μπαρτζώκα - Τι έκανε με Σπανούλη - Ανύπαρκτοι παίκτες - Τον τελειώνει η Ρεάλ!
Μπάσκετ
| 2020-12-16 23:52:00

Οι... δικαιολογίες του Μπαρτζώκα - Τι έκανε με Σπανούλη - Ανύπαρκτοι παίκτες - Τον τελειώνει η Ρεάλ!

του Pick n' Scroll
Οι... δικαιολογίες του Μπαρτζώκα - Τι έκανε με Σπανούλη - Ανύπαρκτοι παίκτες - Τον τελειώνει η Ρεάλ!

Ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πριν από λίγο έκανε βήματα πίσω. Δεν είναι μόνο ότι έχασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Βαλένθια. Είναι ότι αυτό έγινε σχετικά εύκολα, καθώς η ισπανική ομάδα στην ουσία ποτέ δεν απειλήθηκε μέσα στο παιχνίδι από τους Πειραιώτες.

Οι τελευταίοι ήταν σκιά του καλού τους εαυτού και δεν χωράει αμφιβολία ότι αν δέχεσαι σχεδόν 100 πόντους στο γήπεδό σου, τότε δεν έχειw μεγάλη τύχη να τα καταφέρεις.

Εχει κάποιες δικαιολογίες, πάντως, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα όχι τόσο για την ήττα, όσο για την κακή εμφάνιση. Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έπαιξε καθόλου λόγω του προβλήματος, που είχε, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης έπαθε ζημιά μέσα στο παιχνίδι και έπαιξε ελάχιστα λεπτά. Είναι δύο βασικοί παίκτες του Ολυμπιακού και το ότι δεν βοήθησαν, κόστισε. Ακόμη και έτσι, πάντως, θα περίμενε κανείς από τους «ερυθρόλευκους» να δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Η Βαλένθια, όμως, εμφανίστηκε πιο έτοιμη και πιο διαβασμένη και πέτυχε τον στόχο της χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα.

Ο Σπανούλης έπαιξε μόλις 8 λεπτά και αίσθηση πολλών είναι ότι θα μπορούσε να παίξει περισσότερο, αφού δεν ήταν κακός στο διάστημα, που αγωνίστηκε. Ισως, όμως, ο Μπαρτζώκας, βλέποντας ότι το παιχνίδι δεν γύριζε, να ήθελε να τον έχει ξεκούραστο για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Ρεάλ.

Ο Σλούκας ήταν πολύ καλός, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πήρε τίποτα από ορισμένους ξένους του, όπως τον Χάρισον, τον Τζένκινς και τον Ελις. Και οι τρεις έμειναν σχεδόν στο μηδέν, αφού κανείς τους δεν σκόραρε με εξαίρεση τον Χάρισον, που έβαλε ένα εύκολο γκολ-φάουλ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολυτέλεια να μην παίρνει βοήθεια από τρεις ξένους του.

Αν χάσει και από την Ρεάλ στο ματς, που έχει μπροστά του, είναι σαν να έσβησε τις μεγάλες νίκες με Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα. Και κάπως έτσι θα μείνει πίσω στο κυνήγι της οκτάδας, που είναι ο βασικός του στόχος.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ με αυτή την εικόνα στο ντέρμπι - Ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Δείτε και φριξτε... (ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags