Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Τον Ταβάρες ρε θηρίο; - Ξενέρωμα με Λαπροβίτολα
Μπάσκετ
| 2020-12-18 23:37:00

Τον Ταβάρες ρε θηρίο; - Ξενέρωμα με Λαπροβίτολα - Μπαμ Αγγελόπουλων - Ανεξήγητο με Σπανούλη!

του Pick n' Scroll
Τον Ταβάρες ρε θηρίο; - Ξενέρωμα με Λαπροβίτολα - Μπαμ Αγγελόπουλων - Ανεξήγητο με Σπανούλη!

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στην πηγή πριν από λίγο, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό. Πάλεψε σαν παλικάρι απέναντι στη Ρεάλ, στις λεπτομέρειες, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει τη νίκη. Παρότι ο Σλούκας έπαιξε καλά και ήταν εντυπωσιακοί ο Μάρτιν με τον ΜακΚίσικ. Ειδικά ο Μάρτιν τα έβαλε στα ίσια με τον Ταβάρες, κέρδισε πολλές μάχες και ανέβασε σημαντικά τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του μπάσκετ.

Η Ρεάλ μπόρεσε να επικρατήσει, γιατί πάνω από όλα είχε πολύ καλό τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο και την παράταση. Ο παίκτης που παραλίγο να έπαιζε φέτος στον Παναθηναϊκό, ο Νίκολας Λαπροβίτολα, ήταν ο κορυφαίος των Μαδριλένων, έχοντας 19 πόντους, 6 ασίστ και αποφασιστικές κινήσεις στα κομβικά σημεία. Ο Λαπροβίτολα έπαιξε σήμερα σαν τον Καμπάτσο.

Ο Ελις, που λέγεται ότι μπορεί να αντικατασταθεί, δεν ήταν κακός κόντρα στη Ρεάλ, αντίθετα έπαιξε ελάχιστα ο Τζένκινς, και ελάχιστα όχι έπαιξε αλλά βοήθησε από πλευράς ξένων ο Χάρισον.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, καθώς μάλιστα δεν έπαιζε ο Πρίντεζης. Ο απολογισμός του, όμως, αυτή την εβδομάδα είναι μηδενικός, αφού είχε χάσει και από τη Βαλένθια, και γενικά το ΣΕΦ δεν του πάει, αφού χάνει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο.

Τώρα μπροστά του θα βρει τη Φενέρ του νεαποκτηθέντα "φονιά" Γκούντουριτς. Αν χάσει και εκεί, από μία ομάδα μάλιστα που χάνει συνεχώς, τότε είναι πιθανό να αρχίσουν να γίνονται ουσιαστικές σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ. Ηδη κυκλοφόρησε το όνομα του σέντερ του Μεσολογγίου, Τσαντ Μπράουν, αλλά αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να πάρει παίκτη, δεν θα πάρει από την Α1, αλλά από την Ευρωλίγκα ή το ΝΒΑ.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι ότι στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα καθώς και στην παράταση δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ήταν κακός όσο έπαιξε με 5 πόντους και 5 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφερε παικταρά από Άρσεναλ ο Καρεμπέ - Φορ και εξτρέμαρος - Τρελάθηκαν στου Ρέντη μόλις τον είδαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags