Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Άθλιοι Τζόλης, Ζίφκοβιτς - Οδοντίατρος Γκαρσία
| 2020-12-20 22:13:00

Άθλιοι Τζόλης, Ζίφκοβιτς - Οδοντίατρος Γκαρσία - Δεν μετράω του Χατζηγιοβάνη - Γραφικός Μπόλονι!

Sportdog Team
Άθλιοι Τζόλης, Ζίφκοβιτς - Οδοντίατρος Γκαρσία - Δεν μετράω του Χατζηγιοβάνη - Γραφικός Μπόλονι!

Όλος ο αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού σε πέντε λέξεις:
Μελομακάρονα εναντίον Κουραμπιέδων: δύο-ένα!


Έτσι είναι παιδιά, αλήθειες να λέμε και να μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας. Τρίγωνα, κάλαντα και γαλόπουλο έμοιαζαν να σκέφτονται σήμερα οι παίκτες και τον δύο ομάδων. Και μέσα στο γήπεδο κουτρουβαλάγανε σαν τον Άη Βασίλη, μόνο χο-χο-χο δεν ακούγονταν στις σέντρες και στα σπριντ. Ιδίως αυτός ο Μουργκ (δεν του απονείμω ακόμη τον τίτλο το παίκτη απάτη, αλλά για παίκτη μπλόφα τον έχω σίγουρο), από μακριά φαινόταν να τον βασανίζει λιγούρα για στρούντελ και φρούχτενμπροτ...

Έχει πάντως κι ένα θετικό να θυμάται ο ΠΑΟΚ από το σημερινό παιχνίδι:
Το γεγονός ότι κέρδισε ένα τοπ αντίπαλο (από το ελληνικό πρωτάθλημα τοπ αντίπαλο, αλλά τέλος πάντων...) με τους Τζόλη και Ζίφκοβιτς να έχουν επιεικώς άθλια απόδοση.

Ούτε ελέφαντα στα πέντε μέτρα δεν μπορούσαν να πετύχουν σήμερα οι δυο τους, ούτε παιδάκι τριών ετών δεν μπορούσαν να τριπλάρουν, ούτε γριά ενενηκοντούτη με ρευματοαρθριτίδα να ξεπεράσουν στο σπριντ.

Και καλά ο ένας, το αντέχεις; Και οι δύο όμως;

Ευτυχώς ο Σφιντέρσκι το πήρε πάνω του το ζήτημα και με γκολ συν ασίστ ξελάσπωσε τον Δικέφαλο. Απαντώντας σε όλους εμάς που γκρινιάζουμε για την απόδοσή του και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις του. Τουλάχιστον είναι φιλότιμο το παιδί και πάντοτε δίνει αυτό που έχει. Αυτό που γουστάρει ο Γκαρσία δηλαδή και γι' αυτόν τον έχει καθιερώσει μπροστά από την πολυδάπανη μεταγραφή τον Τσόλακ.

Ο οποίος Γκαρσία καλά το διάβασε το ματς εδώ που τα λέμε, απονεύρωσε ως άλλος οδοντίατρος τους δύο κινητήριους μοχλούς του ΠΑΟ (Μαουρίσιο δηλαδή και Βιγιαφάνιες), είχε και την τύχη να λείπει ο Ζαγαρίτης και να τον αντικαταστήσει ο Χουάνκαρ (τον κατάπιε ολοκληρωτικά ο Βιεϊρίνια, αν εξαιρέσει κανείς τη φάση του 67ου λεπτού) και πήρε το τριποντάκι.



Θα πάει λοιπόν τώρα να δώσει ανάσες και στον Γιαννούλη, ο οποίος είναι σαφώς ότι έχει θέματα και από εκεί που ξεχνιόταν μια φορά μπροστά τώρα ξεχνιέται δέκα. Έτσι χάρισε και το γκολ του Παναθηναϊκού στον Αϊτόρ, πράγμα μάλλον ασυγχώρητο για μπακ της κλάσης του.
Κι ο ΠαναθηναϊκόςΠαναθηναϊκός μπορεί να υπερηφανεύεται ότι τρόμαξε κάπως τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο τέταρτο, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Χωρίς Κουρμπέλη και Αλεξανδρόπουλο στο κέντρο έμοιαζε να του λείπει η ζωντάνια, η σκληράδα, η διαολιά των προηγουμένων παιχνιδιών. Σαν αυγό χωρίς αλάτι, ήταν!

Το 'φερε αποδώ το πήγε από εκεί, αλλά ούτε γκολ δεν θα είχε πετύχει αν δεν προέκυπτε ανεμελιά Γιαννούλη. Κι αυτό, πάλι, επειδή μία και μοναδική φορά εδέησε ο Μακέντα να κερδίσει κεφαλιά από Μιχαηλίδη!

Όσο για την ευκαιρία του Χατζηγιοβάνη στο 88ο λεπτό δεν την μετράω, πρώτον διότι ο παίκτης έχει αποδείξει με εκατό διαφορετικούς τρόπους ότι δεν είναι κίλερ και δεύτερον διότι προήλθε από μία ακόμη χαζομάρα του Πασχαλάκη που για λόγους ανεξήγητους έχει υποσκελίσει τον Ζίφκοβιτς. Αλλά όσο κερδάει ο Πάμπλο, ό,τι και να λέμε εμείς...

Υ.Γ.: Είναι λίγο κωμωδία η εικόνα του Μπόλονι να τσακώνεται με τα μπολ μπόις. Άλλο σόουμαν κι άλλο γραφικός, κόουτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Τι ανακοινώθηκε πριν λίγο για τον Σαββίδη - Βρίσκεται στη λίστα με... - Άφωνοι οι οπαδοί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags