Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό έχουμε τον Γκαρσία - Κόκκινες σε Αϊτόρ, Μαουρίσιο - Ιβάν, μεταγραφές
| 2020-12-21 10:35:00

Κόντρα σε όλα ο ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό έχουμε Γκαρσία - Κόκκινες σε Αϊτόρ, Μαουρίσιο - Ιβάν, μεταγραφές!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Κόντρα σε όλα ο ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό έχουμε Γκαρσία - Κόκκινες σε Αϊτόρ, Μαουρίσιο - Ιβάν, μεταγραφές!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Κάθε χρόνο ο Δικέφαλος παίζει κόντρα σε όλους και σε όλα, ωστόσο φέτος το πράγμα δείχνει να έχει ξεφύγει και οι πολέμιοι των "ασπρόμαυρων" έχουν γίνει περισσότεροι. Βέβαια, είναι απόλυτα λογικό, αφού δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να κατακτήσει τίτλους εντός αγωνιστικού χώρου.

Σε αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπήρχε ιδανικότερος προπονητής από τον Πάμπλo Γκαρσία για τον Δικέφαλο! Ο Ουρουγουανός είναι 12 χρόνια στην Ελλάδα, ξέρει τον Δικέφαλο από έξω και ανακατωτά. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι γνωρίζει τις μεθόδους αυτών που πολεμούν τον ΠΑOΚ! Έχει ζήσει την αδικία στο πετσί του ως ποδοσφαιριστής. Πολλές φορές προσπάθησαν να τον... ρίξουν, αλλά πάντα έμενε όρθιος.

Αυτό προσπαθεί να περάσει ο Γκαρσία στην ομάδα του, πώς όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να είναι μια γροθιά και να δίνει απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό έγινε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν έθελξε, αλλά με την ψυχή και τη νοοτροπία του νικητή πήρε τους τρεις βαθμούς και θα κάνει Χριστούγεννα όντας κοντά στην κορυφή.
 
Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" ξεπέρασαν το "σοκ" που τους προκάλεσε η σφαγή από τον Ολλανδός Χασάπης Νάιχαους και τον "τυφλό" VAR Ρούπερτι στο Χαριλάου.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα και ο Ούγγρος ρέφερι, Ταμάς Μπογνάρ έπρεπε να αποβάλλει τον Αϊτόρ για το εγκληματικό μαρκάρισμα στον Γιαννούλη, ενώ ίσως να έπρεπε να αποβληθεί και ο Μαουρίσιο για την αγκωνιά στον Τζόλη.

Από δω και στο εξής οι παίκτες του ΠΑOΚ θα ξεκουραστούν και σίγουρα χρειάζονται ξεκούραση, τόσο σωματική, όσο και ψυχολογική, αφού είχαν πολλά συνεχόμενα ματς, ενώ και όσα έγιναν στο εξωαγωνιστικό δεν είναι ότι τους πέρασαν αδιάφορα.

Πλέον, το βάρος πέφτει στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού ο Δικέφαλος φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση και με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθος επιλογές.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags