ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Και εγένετο επιστροφή Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η τέταρτη ευκαιρία που δίνει ο Δικέφαλος στον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή και θεωρώ πως είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αντέξει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι οι «ασπρόμαυροι» και να πετύχει όσα δεν πέτυχε έως τώρα.

Ο Ουάρντα είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχειλίζει από ταλέντο και ποιότητα. Δεν είναι τυχαίο πως έχει πάρει τα τελευταία χρόνια από το χέρι τους Ατρόμητο, ΑΕΛ και Βόλο. Το θέμα του είναι ο χαρακτήρας του. Όχι, ο Αιγύπτιος δεν είναι κακό παιδί, ίσα ίσα όποιος τον γνωρίσει θα καταλάβει ότι είναι... ψυχούλα. Είναι επιπόλαιος, ενώ και ο περίγυρος που είχε (δεν ξέρω αν άλλαξε) τον επηρέαζε αρνητικά.

Βέβαια, σε αυτό έχει μερίδιο ευθύνης και ο ΠΑΟΚ, που δεν τον προστάτεψε, όπως θα έπρεπε, διότι μιλάμε για μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου.



Ο 27χρονος χρειάζεται «ειδική διαχείριση». Δεν εννοώ τέτοια που να κάνει τους άλλους παίκτες της ομάδας να νιώθουν μειονεκτικά. Εννοώ πως ο Γκαρσία πρέπει να βρει το κουμπί του και να τον κάνει να αισθανθεί ότι είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ενώ και ο οργανισμός του Δικεφάλου αυτή τη φορά πρέπει να τον βοηθήσει να κατανοήσει τι πρέπει να κάνει, αν θέλει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να πραγματοποιήσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

Σίγουρα είναι ένα ενδιαφέρον project ο Ουάρντα που είτε θα πετύχει είτε θα αποτύχει. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει μέση. Μόνο ύψος και βάθος.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια επιβάλλεται να ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις, όπως αυτές του φορ, του μέσου και του εξτρέμ. Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του ένα Γενάρη... φωτιά που ίσως να κρίνει και τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα χρειαστεί επιπλέον βέλη στη φαρέτρα του για να μπορέσει να υλοποιήσει στο έπακρο τις ποδοσφαιρικές του ιδέες.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά! Το 2021 να μας βρει με χαμόγελο και να μας δώσει πίσω όσα μας πήρε το 2020. Επίσης εύχομαι επιτέλους να νικήσουμε τον Covid-19 για να μπορέσουμε να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε, να δούμε κόσμο στα γήπεδα, αλλά και για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ από Premier League - Θα "τρελαθεί" ο Μαρινάκης - Άγαλμα στην Τούμπα!