Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το άρθρο του Μάνου Τσαλγατίδη στο sportdog!
| 2021-01-08 10:05:00

Ταφόπλακα στον ΠΑΟΚ - Καλός ο Γκαρσία αλλά... - Αυτό κάνει μπαμ - Σαββίδη, φέρε παίκτες!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ταφόπλακα στον ΠΑΟΚ - Καλός ο Γκαρσία αλλά... - Αυτό κάνει μπαμ - Σαββίδη, φέρε παίκτες!

ΠΑΟΚ: Είναι από αυτές τις ημέρες που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις και τι να γράψεις. Όσο σκληρό και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ναι σίγουρα έχουμε δει ποδοσφαιρικά θαύματα, αλλά ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε. Οπότε το λέω και μακάρι να κάνω λάθος, πρωτάθλημα φέτος για τον ΠΑΟΚ... γιοκ!

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν να έχουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα που είχαν από την αρχή της σεζόν. Σκοράρουν με το σταγονόμετρο και δέχονται γκολ με κάθε πιθανό τρόπο από τον εκάστοτε αντίπαλο. Σίγουρα δεν είναι στραβός γιαλός, αλλά ο ΠΑΟΚ αρμενίζει στραβά.

Ναι, σίγουρα είναι μια μεταβατική χρονιά με μειωμένο μπάτζετ λόγω FFP, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν αναπληρωθεί τα κενά που άφησαν οι παίκτες που έφυγαν.

Ο Γκαρσία είναι ένας καλός προπονητής, που σίγουρα έχει πολλά να μάθει και τον πιστεύω πραγματικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν κάνει λάθη. Τόσο στο ματς με την ΑΕΛ, όσο και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Γκαρσία έκανε αρκετά λάθη, τόσο στη διαχείριση του αγώνα, όσο και στις αλλαγές του.

Βρισκόμαστε στην εποχή που πλέον δεν κερδίζονται τα παιχνίδια μόνο με ψυχή και καρδιά, αλλά χρειάζονται και άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Βεβαια, ο Πάμπλο και ο κάθε Πάμπλο χρειάζεται έμπρακτη στήριξη από τη διοίκηση και από τον τεχνικό διευθυντή. Κάνει μπαμ πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτη για να μην πω παίκτες στα χαφ. Η περίπτωση Κροβίνοβιτς που δείχνει να έχει παγώσει ήταν το ιδανικό κομμάτι στο παζλ του Δικεφάλου, αλλά ο Κροάτης μοιάζει να απομακρύνεται από το να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» φωνάζουν για ενίσχυση! Πιθανότατα η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι πλέον εφικτός στόχος, αλλά υπάρχει πάντα το Κύπελλο και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ακόμα και να μην κατακτήσει φέτος της Super League επιβάλλεται να παλέψει ως το τέλος. Για να το κάνει αυτό λοιπόν χρειάζεται ενίσχυση.

Αυτός ο Γενάρης είναι ίσως ο πιο σημαντικός μήνας για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ που πρέπει να αποφασίσει αν θα παλέψει ως το τέλος για τους στόχους με ότι αυτό συνεπάγεται ή θα κατεβάσει τα χέρια και θα μείνει ως έχει... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟΚ μετά το... βατερλό στο Περιστέρι - Αυτός "τελείωσε" με εντολή Γκαρσία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags