Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κάκιστος ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης δεν κάνει
| 2021-01-10 20:15:00

Κάκιστος ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης δεν κάνει - Νωρίς για Κρμέντσικ - Ξεσπάει στον Ολυμπιακό!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Κάκιστος ΠΑΟΚ - Αυτός ο παίκτης δεν κάνει - Νωρίς για Κρμέντσικ - Ξεσπάει στον Ολυμπιακό!

Η νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο θα έλεγα πως μοιάζει με... συνεδρία σε ψυχολόγο. Ο Δικέφαλος μετά από το θετικό αποτέλεσμα θα μπορέσει να έχει για μερικές ημέρες ψυχική ηρεμία, έτσι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να επικράτησαν επί του Βόλου, όπως και υποχρεούνταν να κάνουν, αλλά πρέπει να κοιτάξουν κατάματα τα προβλήματα τους. Στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος ήταν κάκιστος. Η αμυντική του λειτουργία απλά... δεν υπήρχε. Ο Ίνγκασον προσπαθούσε να καλύψει ό,τι μπορούσε, αλλά και αυτό δεν ήταν αρκετό.

Θέμα υπήρχε και μεταξύ των γραμμών του ΠΑΟΚ, που ήταν ασύνδετες, αφού η μεσαία του γραμμή δεν λειτουργούσε. Ο Εσίτι δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει παιχνίδι και με τον Νιγηριανό δίπλα του... βραχυκύκλωσε και ο Σβαμπ.

Όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό θεωρώ πως ο Εσίτι δεν ταιριάζει καθόλου στο στυλ παιχνιδιού του ΠAOK και δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι άλλο παρά μόνο σε παιχνίδια που ο Δικέφαλος θα χρειαστεί να αμυνθεί μαζικά.

Όσον αφορά τον Κρμέντσικ, ο Τσέχος δείχνει ότι είναι κανονικός φορ, που παρά το ύψος του ξέρει να κινείται και εκτός περιοχής. Βέβαια, είναι νωρίς να τον κρίνουμε, αφού ναι μεν σκόραρε, αλλά το θέμα είναι να έχει διάρκεια. Έδειξε καλά στοιχεία όντως, αλλά το αφήνω εδώ προς το παρόν το θέμα.  



Την Τετάρτη λοιπόν ο ΠAOK που είναι πιεσμένος ψυχολογικά, που έχει τεράστιο θέμα στην αμυντική λειτουργία και στο γκολ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό σε ματς χωρίς κόσμο. Σε ένα παιχνίδι που ο Δικέφαλος να θέλει να έχει κάποιες μικρές ελπίδες για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει να κερδίσει.

Να σας πω κάτι. Εγώ τον πιστεύω τον ΠAOK σε αυτό το ματς! Ξέρω ότι οι παίκτες είναι σκασμένοι με τις επιδόσεις τους, όπως και ο Γκαρσία και ξέρω πως κάπου πρέπει να... ξεσπάσουν! Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ίσως το καταλληλότερο για να αποδείξουν πως δεν τελείωσε από τώρα η σεζόν, ότι έχουν ακόμα να δώσουν!

Για τον Δικέφαλο αυτό το ματς είναι τελικός και στους τελικούς δεν παίζουμε, κερδίζουμε έλεγε ο Βιείρίνια. Ώρα λοιπόν να αποδείξουν στον ΠAOK πως ακόμα μπορούν να κερδίζουν ματς τελικούς και πως δεν έχουν ρίξει λευκή πετσέτα.

Θα το ξαναπώ και θα το λέω μέχρι το τέλος του Γενάρη. Ο ΠAOK χρειάζεται μεταγραφές! Οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται οπωσδήποτε να αποκτήσουν οπωσδήποτε παίκτη-τες στη μεσαία γραμμή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμφωνία Σαββίδη-Γκαρσία για μεταγραφή - Αυτόν ζήτησε ο Πάμπλο - Έρχεται Τούμπα… δανεικός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags