Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτά είδε ο Κάτας και τρελάθηκε - Οι πρώτες του αλλάγες
Μπάσκετ
| 2021-01-13 23:26:00

Αυτά είδε ο Κάτας και τρελάθηκε - Οι πρώτες του αλλάγες - Ποιον κόβει - Μπαμ με πλέι-μέικερ!

του Pick n' Scroll
Αυτά είδε ο Κάτας και τρελάθηκε - Οι πρώτες του αλλάγες - Ποιον κόβει - Μπαμ με πλέι-μέικερ!

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε το βράδυ της Τετάρτης, έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και επέστρεψε στα χαμόγελα, διαλύοντας την Βιλερμπάν. Με την Ζενίτ οι «πράσινοι» είχαν πάρει τον ύπνο του δικαίου. Κόντρα στους Γάλλους δάγκωναν και ειδικά στην επανάληψη τους έδωσαν και κατάλαβαν, εξ ου και το 88-71.

Ο Νεμάντια Νέντοβιτς ήταν εκπληκτικός για ένα ακόμη βράδυ με τους 33 πόντους, που σημείωσε. Οποιος Γάλλος και να πήγε πάνω του, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Εξαιρετικός, όμως, ήταν και πάλι και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με τους 18 πόντους, που σημείωσε. Ο 23χρονος σέντερ κατάπιε τους αντιπάλους του και επιβεβαίωσε την μεγάλη του πρόοδο.

Από αύριο αναμένεται να πιάσει δουλειά ο Οντεντ Κάτας, ο οποίος υπέστη άσχημη ήττα στο τελευταίο του παιχνίδι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ηττήθηκε η ισραηλινή ομάδα από την Τουρκ Τέλεκομ και έμπλεξε όσον αφορά στη πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από αύριο, όμως, ο Κάτας θα ασχολείται μόνο με τον Παναθηναϊκό. Οπως έχει διαμηνύσει, θα δει πρώτα το υλικό, θα αξιολογήσει και μετά θα πάρει αποφάσεις. Αν, δηλαδή, θα διώξει τον Φόστερ, αν θα διώξει κάποιον από τους ψηλούς, ώστε να προσθέσει νέο αίμα.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, παρακολουθεί περιπτώσεις πλέι-μέικερ, ώστε να είναι έτοιμος αν χρειαστεί. Και μπορεί να ήταν πολύ καλός με την Βιλερμπάν, όλοι ξέρουν, όμως, στις τάξεις του ότι τα πολύ πιο δύσκολα τώρα θα έρθουν, αφού στόχος είναι οι δύο τίτλοι σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Με ΑΕΚ, Προμηθέα και Περιστέρι να εμφανίζονται πολύ απειλητικοί, αν και ο Παναθηναϊκός παραμένει σαφώς η πιο ποιοτική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο ελληνικό μπάσκετ - Έτσι επιστρέφει στην Α1 ο Ολυμπιακός - Αλλάζουν όλα στη διαιτησία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags