Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: To πρώτο "έγκλημα" Κάτας - Αυτούς "τελείωσε" - Δεν έχει καμία τύχη - Τον αλλάζει ο Τζος Γκρέι!
Μπάσκετ
| 2021-01-15 21:45:00

To πρώτο "έγκλημα" Κάτας - Αυτούς "τελείωσε" - Δεν έχει καμία τύχη - Τον αλλάζει ο Τζος Γκρέι!

του Pick n' Scroll
To πρώτο "έγκλημα" Κάτας - Αυτούς "τελείωσε" - Δεν έχει καμία τύχη - Τον αλλάζει ο Τζος Γκρέι!

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Χειρότερο ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Όντεντ Κάτας. Η ομάδα του έπαιξε πολύ άσχημα σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού και για αυτό άλλωστε έχασε από την Φενέρ με 100-74. Το 13-12 του ξεκινήματος έγινε μέσα σε λίγα λεπτά 31-12 και από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για τους Τούρκους.

Ο Κάτας έχει πολλή δουλειά μπροστά του, όπως έδειξε και το σημερινό παιχνίδι. Θα πρέπει να ξεχωρίσει κατ’ αρχάς σε ποιους παίκτες θα στηριχτεί περισσότερο. Το μεγάλο ροτέισον μάλλον δεν θα είναι αυτό, που θα τον βοηθήσει.

Το δίδυμο Παπαγιάννη-Μήτογλου έχει αποδειχθεί ότι είναι κάτι παραπάνω από θετικό, αλλά κόντρα στην Φενέρ ο Ισραηλινός δεν το χρησιμοποίησε και πολύ. Εννοείται ότι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει τον χρόνο του για να μπορέσει να μάθει όσο γίνεται περισσότερο τη νέα του ομάδα.

Αλλωστε, όπως είπε και στις δηλώσεις του, στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη.

Μένει να φανεί πλέον αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ. Αν θα πάρει και πλέι-μέικερ και ψηλό. Ο Φόστερ ήταν θετικός όσο έπαιξε με την Φενέρ, ο Ογκαστ πάλεψε. Μήπως, όμως, θέλει κάτι πιο ποιοτικό το «τριφύλλι»; Ο Κάτας είναι που θα αποφασίσει σχετικά, αν και στους «πράσινους» έχουν προταθεί ήδη πολλοί παίκτες. Και το ίδιο το τιμ, πάντως, του Παναθηναϊκού κάνει την έρευνά του, ώστε να είναι έτοιμο αν χρειαστεί.

Ενας παίκτης σαν τον Αμερικάνο πλέι-μέικερ από το ΝΒΑ, Τζος Γκρέι, που ήθελε το καλοκαίρι ο Βόβορας, μπορεί να φέρει βελτίωση στον Παναθηναϊκό. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε αν ο Κάτας θα προχωρήσει τελικά σε αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο ντόμινο στα "σκαριά" - Δεν τον υπολογίζει ο Χιμένεθ - "Σκάει" πρόταση από τον ΠΑΟ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags