Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το άρθρο του Μάνου Τσαλγατίδη στο sportdog!
| 2021-01-18 11:35:00

Επιτέλους ξύπνησαν! Το κατάλαβαν με Ολυμπιακό - Πάνε για το θαύμα - Ιβάν, αυτούς φέρε τώρα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Επιτέλους ξύπνησαν! Το κατάλαβαν με Ολυμπιακό - Πάνε για το θαύμα - Ιβάν, αυτούς φέρε τώρα!

ΠΑΟΚ: Κέρδισε τον ΟΦΗ με 0-3 και αυτή η νίκη μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στον Δικέφαλο. Oι «ασπρόμαυροι» χρειάζονταν αυτή τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς.

Οι «ασπρόμαυροι» φέτος έχασαν βαθμούς από ματς κόντρα στους... μικρούς λόγω των κακών εμφανίσεων που πραγματοποίησαν σε εκείνα τα παιχνίδια. Ωστόσο, κόντρα στους Κρητικούς αυτό δεν συνέβη. Ο Δικέφαλος από το 1΄έως το 92΄είχε εξαιρετικό ρυθμό και απόδοση,

Οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» έδειξαν να έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια τους μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού κατάλαβαν πως τόσο καιρό είχαν υποτιμήσει οι ίδιοι και τους εαυτούς τους.

Αυτές οι νίκες για τον ΠΑΟΚ είναι νίκες ψυχολογίας. Οι «ασπρόμαυροι« επικράτησαν με 0-3 κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι αρκετά γυμνασμένη. Μάλιστα, ο Δικέφαλος δεν απειλήθηκε καν από τον αντίπαλο του, ακόμα και στα 26 λεπτά, που αυτός αγωνιζόταν με 11 παίκτες.


Το θέμα είναι πως οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν πως όχι απλά έχουν σφυγμό, αλλά αρχίζουν και... ξυπνάνε και παρά το γεγονός πως είναι 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχουν τη διάθεση να κυνηγήσουν το ποδοσφαιρικό... θαύμα.

Ακόμα ένα θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ επιτέλους βρήκε ξανά επιθετικό! Ο Μάικλ Κρμέντσικ δείχνει ότι είναι κανονικό φορ, που έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, Άλλωστε και αυτός θέλει να αποδείξει πως μετά τον τραυματισμό που είχε στο Βέλγιο, είναι ακόμα σε top επίπεδο. Ο Τσέχος γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και έχει καλή αίσθηση του χώρου, αλλά και του χρόνου που πρέπει να μπει σε μια φάση.

Η εμφάνιση αυτή, αλλά και με τον Ολυμπιακό ωστόσο, δεν πρέπει να κρύψει κάτω από το... χαλάκι τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές. Βέβαια, ήδη ο Όλαφ Ρέμπε είναι σε επαφές με ομάδα από τη Γερμανία για αντί-Γιαννούλη. Όσον αφορά τη θέση του μέσου και για εκεί γίνονται κινήσεις.

Τέλος, θέλω να σταθώ στο γεγονός πως στο ματς με τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν τρεις παίκτες από σπλάχνα του ΠΑΟΚ, (Τζόλης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας), ενώ στην αποστολή ήταν και οι Μιχαηλίδης, Κούτσιας και Λύρατζης, Ήρθε λοιπόν η στιγμή ο Δικέφαλος να δρέψει τους καρπούς του PAOK Academy και πιστέψτε με, αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφιντέρσκι... τέλος! Τον "έφαγε" ο Κρέμντσικ - Παίρνει αδιανόητη μεταγραφή - Ποιον έχει μάνατζερ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags