Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το άρθρο του Μάνου Τσαλγατίδη στο sportdog!
| 2021-01-21 10:05:00

Δεν θυμάμαι τόσα χρόνια τέτοιον Έλληνα παίκτη - Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει σε τεράστια ομάδα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν θυμάμαι τόσα χρόνια τέτοιον Έλληνα παίκτη - Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει σε τεράστια ομάδα!

ΠΑΟΚ: Κοντρα στην ΑΕΛ είδαμε τον Δικέφαλο που θέλει να φτιάξει ο Γκαρσία. Μία ομάδα που θα παίζει όμορφο και απλό ποδόσφαιρο και που θα... σκοτώνει τον αντίπαλο της σε κάθε ευκαιρία. Ο Δικέφαλος διέλυσε με περίσσια ευκολία τους Θεσσαλούς και βρίσκεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τώρα, αφού η ρεβάνς στο Αλκαζάρ είναι απλά μια τυπική διαδικασία.

Στόχος του ΠΑΟΚ κάθε χρόνο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, οπότε προφανώς τον ενδιαφέρει η πορεία του σε αυτόν τον θεσμό. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια είναι ο αγαπημένη διοργάνωση των «ασπρόμαυρων», αφού έχουν τρεις κατακτήσεις από τη σεζόν 2016-2017 έως και φέτος.

Ο Γκαρσία σίγουρα δεν έκανε εκτεταμένο ροτέισιον, αλλά ο ίδιος θεωρεί πως τα εργομετρικά όσων αγωνίστηκαν είναι σε καλό επίπεδο και δεν θα είναι πρόβλημα η χρησιμοποίηση κάποιων εξ αυτών στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που έρχονται.

Βέβαια, ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Χρήστος Τζόλης. Το Golden Boy του Δικεφάλου, που έχει κάνει τη μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη να τον βάλει στα μπλοκάκια της για ακόμα μια φορά έδειξε ότι δεν έχει ταβάνι στην εξέλιξη του.

Ο 18χρονος επιθετικός των «ασπρόμαυρων», όχι μόνο πέτυχε χατ-τρικ, αλλά σκόραρε και δύο πανέμορφα τέρματα, ενώ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στα τελειώματα του θα είχε βρει δίχτυα και άλλες φορές.

Ο Τζόλης είναι από αυτές τις περιπτώσεις που έχουν άστρο. Ο μικρός δείχνει ότι είναι γεννημένος για να πετύχει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τόσα στοιχεία μαζεμένα σε έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια.

O διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει τόσο ταλέντο που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτη. Ωστόσο, έχει και όλα τα στοιχεία στον χαρακτήρα του για να φτάσει ψηλά-πολύ ψηλά. Είναι όσο ψυχρός πρέπει για να έχει βάλει παρωπίδες στις προκλήσεις της ηλικίας, αλλά και της διασημότητας που του έχει φέρει όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα του.

Επίσης, είναι ένα παιδί 18 χρονών που παρά το γεγονός πως είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν χάνει την... παιδικότητα της ηλικίας του, ενώ από την άλλη όταν μπαίνει στο γήπεδο βγάζει μια ωριμότητα έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως μια μέρα θα καμαρώνουμε-βλέπουμε τον Τζόλη σε ομάδα τεράστιου βεληνεκούς. Μέχρι όμως να γίνει αυτό μπορούμε να απολαμβάνουμε τα κατορθώματα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όποτε ο Δικέφαλος αγωνίζεται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Πήρε... σκούπα ο Ρέμπε - Διώχνει τέσσερις - Φέρνει χάφαρο και...!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags