Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν φταίνε μόνο Σλούκας-ΜακΚίσικ - Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2021-01-22 23:12:00

Δεν φταίνε μόνο Σλούκας-ΜακΚίσικ - Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας - "Μπαμ" με NBAερ στο ΣΕΦ;

του Pick n' Scroll
Δεν φταίνε μόνο Σλούκας-ΜακΚίσικ - Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Μπαρτζώκας - "Μπαμ" με NBAερ στο ΣΕΦ;

Ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε το βράδυ της Παρασκευής στο Κάουνας καθώς μία θρυλική νίκη, στην οποία όδευε, την μετέτρεψε σε μία τραγική ήττα.

Στα τελευταία τρία λεπτά οι Πειραιώτες έκαναν όλα τα λάθη μαζί και αυτό το πλήρωσαν με την δεύτερή τους φετινή ήττα από την Ζαλγκίρις. Μία ήττα, που σε συνδυασμό με εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας από την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, κάνει ακόμη λιγότερες τις ελπίδες για πρόκριση στην οκτάδα.

Και το επιπλέον κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ για 37 λεπτά. Η διαχείριση, που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε αυτά τα 37 λεπτά ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά ένα παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά. Και στο τελευταίο τρίλεπτο και σε επίθεση και σε άμυνα η ομάδα του Πειραιά τα έκανε θάλασσα.

Το λέι-απ του ΜακΚίσικ, που δεν χάνεται, και το εγκληματικό λάθος του Σλούκα στο τέλος, που έχασε την μπάλα από τον Ουόκαπ και αυτός έγραψε το 81-79, ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Στα τελευταία, όμως, τρία λεπτά έγιναν κι άλλα λάθη και είναι χαρακτηριστικό ότι από το 37' μέχρι το τέλος του ματς ο Ολυμπιακός δεν σημείωσε πόντο. Μηδέν εις το πηλίκον δηλαδή. 

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν ακόμη πιο πολύ για να προλάβουν την οκτάδα. Οι πιθανότητες είναι λιγότερες, αλλά θα το παλέψουν μέχρι εκεί, που δεν πάει.

Και μένει να φανεί αν τελικά θα γίνει μεταγραφή σε μία περίοδο, που ακόμη υπάρχει η φημολογία για τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Ερσάν Ιλιάσοβα, ο οποίος δεν έχει βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Πάντως, αν χρειάζεται κάτι περισσότερο ο Ολυμπιακός είναι έναν ακόμη κόμπο-γκαρντ ή έναν κλασικό σέντερ, γιατί ο Λοβέρν έκανε πάρτι σήμερα. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, έναν παίκτη σαν τον Ιλιάσοβα, ο οποίος είναι πολύ ποιοτικός, αλλά οι Πειραιώτες είναι γεμάτοι σε αυτές τις θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Αυτούς τους δύο... τελείωσε ο Μαρτίνς - Χοντρό παρασκήνιο με Σουντανί!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags