Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Nέα παράγκα - Τους πόνεσε ο ΠΑΟΚ - Πάρτι οργίων και βρωμιά - Φέρνει παίκτη παγκόσμιας κλάσης!
| 2021-01-25 10:05:00

Nέα παράγκα - Τους πόνεσε ο ΠΑΟΚ - Πάρτι οργίων και βρωμιά - Φέρνει παίκτη παγκόσμιας κλάσης!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Nέα παράγκα - Τους πόνεσε ο ΠΑΟΚ - Πάρτι οργίων και βρωμιά - Φέρνει παίκτη παγκόσμιας κλάσης!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Και κάπως έτσι χάσαμε και πάλι τις Κυριακές μας! Αλήθεια, πιστεύατε ότι θα μας αφήνανε όλους όσους θέλουμε να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο και την ομάδα που υποστηρίζουμε χωρίς να μας κάνουν έξαλλους; Η αλήθεια είναι μία και πλέον δεν χωρά αμφισβήτηση. Στην Ελλάδα υπάρχει νέα παράγκα!

Θέλουν στον Ολυμπιακό να πάρουν αήττητο πρωτάθλημα γιατί τους πόνεσε αυτό που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ;

Ας το πάρουν τα παιδιά, αλλά μέσα στο γήπεδο! Με τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών τους, με σωστή ποδοσφαιρική τακτική. Τι λέω όμως... Πότε  όμως έμαθαν αυτοί να παίζουν μέσα στο γήπεδο; Όλα τα χρόνια προσπαθούν (και τα καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία) να μας χαλάνε τις Κυριακές με τα όσα αισχρά δημιουργούν εντός γηπέδων.

Είχαν από την αρχή στόχο να ξεφτιλίσουν το VAR και να το βγάλουν άχρηστο. Το VAR είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, το θέμα είναι αυτοί που το χειρίζονται.

Στο Περιστέρι το χορτάρι έχει ακόμα... αίμα από τη σφαγή που έκαναν ο Τσαγκαράκης και ο Παπαπέτρου στον Ατρόμητο. Στο τέλος αυτοί θα μας πουν ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν να πιάνουν την μπάλα με τα χέρια και να την πηγαίνουν έως το άλλο τέρμα σα να παίζουν χάντμπολ, αλλά και πως οι εν ψυχρώ κλωτσιές (σαν αυτή που έριξε ο Μπα στον Μάτιτς) δεν πρέπει να τιμωρούνται, αλλά επιβραβεύονται και με το βραβείο της ευγενούς άμιλλας.

Στο όλο έργο δείχνει να έχει συμμετοχή και ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Από τον άνθρωπο που παράτησε τη σφυρίχτρα στην Premier League για να πάει να γίνει αρχιδιαιτητής στη Σαουδική Αραβία και μετά παράτησε και τους Σαουδάραβες για να σφυρίξει αγώνες στην Κίνα τι να περιμένει κανείς...

Ο Κλάτενμπεργκ λοιπόν, που είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς τον διαιτητών και κάθε εβδομάδα κρύβει τα διαιτητικά λάθη που γίνονται στα ματς του Ολυμπιακού, έστειλε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έναν ρέφερι που είναι περισσότερο γνωστός για το πάρτι οργίων που έχει συμμετάσχει παρά για τις ικανότητες του στο να διευθύνει παιχνίδια.

Τόσο ο Σλοβένος ρέφερι, Βίνσιτς, όσο και ο ομοεθνής του στο VAR, Γιουγκ, κατάφεραν να... σφάξουν τον ΠΑΟΚ σε φάσεις που αν πέσουν σε τεστ διαιτησίας, αυτές θα διακοπούν γιατί είναι πολύ εύκολες.

Ο Σάκχοφ κάνει ξεκάθαρο φάουλ στον Κρέσπο στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, ο Λόπες σπρώχνει και πατάει τον Ουάρντα, ενώ ο Λιβάγια πρέπει να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για το χέρι που κάνει. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.  

Για να κλείσουμε το κομμάτι αυτό, αν ο Κλάτενμπεργκ δεν φύγει τότε δεν μπορεί να γίνουν βήματα προς τα μπροστά για να έχουμε πάλι τις Κυριακές μας πίσω. Αλλιώς, όλοι θα παίζουν μπάλα ο και στο τέλος το τρόπαιο θα το δίνουν στον Ολυμπιακό γιατί απλά δεν θέλουν καθαρό ποδόσφαιρο μιας και έχουν μάθει να ζουν μέσα στη βρωμιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο ΠΑΟΚ φωνάζει πως θέλει αριστερό μπακ. Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα έχει όλα τα φόντα στο μέλλον να γίνει ένας εξαιρετικός μπακ, αλλά προς το παρόν δεν έχει την απαραίτητη υπόσταση για να είναι ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Καγκάβα, τι να πει κανείς! Ο ΠΑΟΚ φέρνει έναν παγκοσμίου βεληνεκούς ποδοσφαιριστή στην Τούμπα σε καλή ηλικία που αν έχει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο μπορεί απλά να κάνει πλάκα όλη τη Super League. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστιο deal ΠΑΟΚ - Ποιος... Γιαννούλης; Τον "σβήνει" ο Ιβάν με τρελά εκατομμύρια και Top ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags