Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάλι τα ίδια ρε Σλούκα; - Το έχει ξεφτιλίσει ο Μπαρτζώκας
Μπάσκετ
| 2021-01-28 23:26:00

Πάλι τα ίδια ρε Σλούκα; - Το έχει ξεφτιλίσει ο Μπαρτζώκας - Τον "τελειώνει" ο Παναθηναϊκός!

του Pick n' Scroll
Πάλι τα ίδια ρε Σλούκα; - Το έχει ξεφτιλίσει ο Μπαρτζώκας - Τον "τελειώνει" ο Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός έχασε μία ακόμη μοναδική ευκαιρία για νίκη και μαζί έχασε κι άλλο πολύτιμο έδαφος για την οκτάδα. Κάλλιστα μπορούσε να νικήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά οι λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν με το μέρος του. Ο Κώστας Σλούκας προσπάθησε πολύ, ήταν στους κορυφαίους, αλλά και πάλι έκανε ένα μεγάλο λάθος. Εχασε την μπάλα προς το τέλος του αγώνα και η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με αυτόν τον τρόπο, το ίδιο είχε γίνει και με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Δύο πολύ μεγάλα λάθη του 30χρονου γκαρντ, δύο σημαντικές ήττες.

Οχι ότι φταίει μόνο αυτός, που δεν ήρθαν οι επιτυχίες, αλλά τα δύο του λάθη ήταν καθοριστικά.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ μαχητικός στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μία Μπαρτσελόνα, που είναι ανώτερη ποιοτικά. Πλήρωσε επίσης, όμως, και την τεχνική ποινή στον Γιώργο Μπαρτζώκα στο τέλος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού το παρακάνει αρκετές φορές με τις διαμαρτυρίες του προς τους διαιτητές και πριν από λίγο αυτό κόστισε στην ομάδα του. Το λάθος του Σλούκα και η τεχνική ποινή του Μπαρτζώκα στέρησαν από τους Πειραιώτες μία πολύ μεγάλη νίκη.

Τώρα ο Ολυμπιακός τρέχει μήπως και προλάβει την οκτάδα. Είναι σε μειονεκτική θέση, έχοντας χάσει δικά του παιχνίδια. Εχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αν δεν το πάρει κι αυτό, ουσιαστικά αρχίζει να μένει εκτός νυμφώνος. Αν χάσει, βέβαια, από τον Παναθηναϊκό, η γκρίνια θα είναι ακόμη μεγαλύτερη πάνω από όλα για το ότι θα πρόκειται για ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο, που δεν είναι και στα καλύτερά του. Κάτι, που στο ΣΕΦ ούτε για αστείο θέλουν να σκέφτονται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει η πιάτσα" για μεταγραφή στο Λιμάνι - Δίνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι - Αυτός... φεύγει άμεσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags