Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μεγάλη νίκη, τους ξεσκέπασε ο ΠΑΟΚ - Αυτές θα είναι… εκπλήξεις
| 2021-02-09 22:51:00

Μεγάλη νίκη, τους ξεσκέπασε ο ΠΑΟΚ - Αυτές θα είναι… εκπλήξεις - Πρωτάθλημα της ΕΕΑ ο Ολυμπιακός!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Μεγάλη νίκη, τους ξεσκέπασε ο ΠΑΟΚ - Αυτές θα είναι… εκπλήξεις - Πρωτάθλημα της ΕΕΑ ο Ολυμπιακός!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ λοιπόν δικαιώθηκε και πλέον πρέπει να έρθει η ώρα να λογοδοτήσουν όσοι προσπάθησαν να του κηλιδώσουν την ιστορία και τον ρίξουν μέσα στον βούρκο προσπαθώντας να τον κάνει όμοιο με αυτούς με αυτούς κυλιούνται στη λάσπη όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Κάπου εδώ να σημειώσω πως ο ΠΑΟΚ δεν αθωώθηκε, αλλά δικαιώθηκε! Ο Δικέφαλος ήταν αθώος εξ αρχής και έψαχνε τη δικαίωση απέναντι στις ιστορίες για αγρίους που εμπνεύστηκε ο Ολυμπιακός και την υιοθέτησε η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αλήθεια μετά από αυτή την εξέλιξη θα έχει κανείς την τσίπα να παραιτηθεί ή να ζητήσει συγγνώμη; Ο ΠΑΟΚ μέχρι να ξεκινήσει όλη αυτή η σκευωρία ήταν στην πρώτη θέση και κανείς δεν ξέρει πως θα μπορούσε να εξελιχθεί το περσινό πρωτάθλημα, αλλά ο Ολυμπιακός, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η ΕΕΑ αποφάσισαν ότι πρέπει να κάνουν τη στέψη στους «ερυθρολεύκους».

Αλήθεια πώς θέλουν να ονομαστεί το περσινό πρωτάθλημα; Πρωτάθλημα του Αυγενάκη ή το πρωτάθλημα της ΕΕΑ; 



Τώρα λοιπόν είναι η ώρα του ΠΑΟΚ να παίξει... επίθεση και στην Τούμπα ετοιμάζουν.... εκπλήξεις σε όλους αυτούς που θέλησανε να λερώσουν την πεντακάθαρη ιστορία του Δικεφάλου.

Όλο αυτό που συνέβη νομίζω ότι ξεσκεπάζει όλο το δίκτυο του παραποδοσφαίρου που υπάρχει στην Ελλάδα. Μία ομάδα προσπαθούσε επί 14 μήνες να δικαστεί κανονικά. Δηλαδή να υπάρξει μια επιτροπή ή ένας δικαστής που θα μπει στην ουσία της υπόθεσης, αλλά όλα αρνούνταν να το κάνουν αυτό. Γιατί όμως; Φοβούνταν και αν ναι τι; 'Η απλά είχαν άλλες εντολές από κάποιους και αν ναι από ποιους.

Αυτό που έγινε την Τρίτη 9/2 είναι μια μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους και σε όλα! Ωστόσο, για να γίνει η νίκη επιτυχία θα πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να καταφέρουν να τελειώσουν όσους συμμετείχαν στη σκευωρία και αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτες" στο OPEN για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού - "Αυτά γράφει το σκεπτικό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags