Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα – Πάμπλο Γκαρσία: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη σχέση τους
| 2021-02-16 10:00:00

Χοντρό παρασκήνιο Γκαρσία με Ουάρντα - Τι συνέβη στο Περιστέρι - Ποτέ με Λουτσέσκου!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Χοντρό παρασκήνιο Γκαρσία με Ουάρντα - Τι συνέβη στο Περιστέρι - Ποτέ με Λουτσέσκου!

Αμρ Ουάρντα – Πάμπλο Γκαρσία: Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Περιστέρι, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν τον απείλησε ποτέ και οι «ασπρόμαυροι» πήραν τη νίκη με 0-2.

Ο Δικέφαλος είχε την απόλυτη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και αν εξαιρέσουμε ότι σε κάποια κομμάτια του πρώτου μέρος έδειχνε να υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία των παικτών του ΠΑΟΚ κατά τα άλλα το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο, εγώ θέλω να σταθώ στη δουλειά που έχει κάνει ο Ουρουγουανός με τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος σε κάθε παιχνίδι είναι από τους κορυφαίους του Δικεφάλου, τόσο σε απόδοση όσο και σε τακτική συμπεριφορά. Φυσικά είναι αδιαμφισβήτητη  η ποιότητα του 27χρονου μεσοεπιθετικού. Άλλωστε είναι κοινώς αποδεκτό νομίζω πως αν ο Ουάρντα δεν είχε όλα αυτά τα προβλήματα εξωγηπεδικής φύσεως τα προηγούμενα χρόνια θα έπαιζε τώρα σε κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα, αφού έχει τρομερά ποδοσφαιρικά χαρίσματα. 


 
Ο Γκαρσία ήταν αυτός που πίστεψε σε αυτόν και επέμεινε στην απόκτηση του από τον Βόλο το χειμώνα και ο Αιγύπτιος έως τώρα τον δικαιώνει. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δείχνει να έχει βρει το κουμπί του Αφρικανού ποδοσφαιριστή και πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αυτό. Για παράδειγμα αυτό ο Λουτσέσκου δεν το κατάφερε ποτέ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει συνεχώς από κοντά τον Ουάρντα, του μιλά και του δείχνει την εμπιστοσύνη του, ενώ του έχει τονίσει πως όσα λάθη έκανε στο παρελθόν πρέπει να μείνουν εκεί και να μην επαναληφθούν.

Από την πλευρά του ο Aμρ Ουάρντα δείχνει να εμπιστεύεται τον Πάμπλο Γκαρσία και να τον έχει ως μέντορα. Άλλωστε αυτό φαίνεται και μετά από το τέλος του κάθε αγώνα, που ο Αιγύπτιος τρέχει να αγκαλιάσει τον προπονητή του. Ίσως αυτό να είναι το... ευχαριστώ του προς τον Γκαρσία για  την εμπιστοσύνη και τη στήριξη προς το πρόσωπο του.

Φυσικά ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Σίντζι Καγκάβα, που ενώ δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του ξεχωρίζει σα τη μύγα μες στο γάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκβιάζουν" ΠΑΟΚ για Τζόλη - Τρελά λεφτά ζητάει ο Ιβάν - Μόνο έτσι υπογράφει στον ΠΑΟΚ φορ-κανόνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags