Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατακάρες για Μπάμπα, Ζίβκοβιτς και Ουάρντα στο sportdog!
| 2021-02-22 11:30:00

Παραμύθια για ΠΑΟΚ-Λαμία! Κορυφαίος στην Ελλάδα ο... - Να τι ετοιμάζουν μετά την "πολυιδιοκτησία"!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Παραμύθια για ΠΑΟΚ-Λαμία! Κορυφαίος στην Ελλάδα ο... - Να τι ετοιμάζουν μετά την "πολυιδιοκτησία"!

ΠΑΟΚ: Διέλυσε τη Λαμία σε ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν χωράει καμία ανάλυση. Η Λαμία έκανε αλλαγές διότι ήξερε πως κόντρα στον Δικέφαλο δεν έχει καμία ελπίδα και θέλησε να έχει τους... βασικούς της ετοιμοπόλεμους για τα παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΛ την Τετάρτη και ΠΑΣ την Κυριακή, αφού για την ομάδα από τη Φθιώτιδα, αυτά είναι σαφώς πιο «σοβαρά» παιχνίδια για τον εν λόγω σύλλογο.  Αφού λοιπόν το παραμύθι που αναπαρήγαγαν κάποιοι δεν έχει δράκο ας επικεντρωθούμε στα σοβαρά θέματα.

Ο Ράχμαν Μπάμπα ξεκίνησε βασικός και έδειξε πως ο άνθρωπος είναι ένα επίπεδο πάνω από κάθε μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι στο 100%, αλλά ακόμα και στο επίπεδο που είναι έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο. Τρομερά τρεξίματα στη γραμμή, φοβερός διασκελισμός, αλλά και πολύ καλή αίσθηση μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Νομίζω ότι ο Γκανέζος θα βοηθήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ για όσο μείνει στην Τούμπα και θα δείξει την τρομερή ποιότητα του.



Μιας και μίλησα για ποιότητα δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ δείχνει ότι έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του. Πιστεύω πως σε αυτό έχει παίξει ρόλο και το γεγονός πως δεν έχει πλέον δεδομένη τη θέση του, αφού η έλευση Καγκάβα κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον θα φέρει τον Γκαρσία σε δίλημμα, αφού θα πρέπει ο Ιάπωνας super star να ξεκινάει βασικός και πλέον το ερωτηματικό είναι που θα αγωνιστεί ο Ουάρντα. Αν υπάρχει μια θέση αυτή είναι στα δεξιά της επίθεσης. Εκεί που δηλαδή αγωνίζεται ο Αντρίγια. Νομίζω πως αυτό το έχει καταλάβει ο Ζίβκοβιτς και έχει παίξει ρόλο στην αγωνιστική του άνοδο. 

Καλά τα αγωνιστικά και οι αναλύσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Δικέφαλος έκανε μια φοβερή κίνηση καλώντας στο γήπεδο της Τούμπας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δια ζώσης, δύο μαχήτριες της ζωής, την κυρία Άννα και την κυρία Όλγα. Οι δυο τους έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο και με τα γήπεδα κλειστά δεν μπορούσαν να δουν από κοντά αυτό που τους δίνει δύναμη, τον Δικέφαλο! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λοιπόν μερίμνησε να μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν. Αυτό νομίζω ότι είναι το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε και αγαπάμε.

Βέβαια, το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε και αγαπάμε κάνει τα πάντα για να το καταστρέψει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο άνθρωπος που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη στημένη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας προσπαθεί τώρα να βγάλει... λάδι την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με νόμο. Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Αυγενάκης προσπαθεί να προστατέψει τον διορισμένο από τον ίδιο θίασο, γιατί δεν πρόκειται για επιτροπή. Μου κάνει εντύπωση που κανείς από την κυβέρνηση δεν του τραβάει το αυτί. Η κοινωνία πάντως έχει καταλάβει ποιος είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης και ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Μπαμ" Κόλκα λίγες ώρες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με Λαμία: "O Γρηγορίου δεν έβαλε βασικούς"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags