Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Δεν θύμιζε ομάδα ο ΠΑΟΚ, ταλαιπωρούσαν την μπάλα - Μόνο ο μικρός - Εγκληματική συμπεριφορά ο…
| 2021-02-27 22:20:00

Δεν θύμιζε ομάδα ο ΠΑΟΚ, ταλαιπωρούσαν την μπάλα - Μόνο ο μικρός - Εγκληματική συμπεριφορά ο…

Sportdog Team
Δεν θύμιζε ομάδα ο ΠΑΟΚ, ταλαιπωρούσαν την μπάλα - Μόνο ο μικρός - Εγκληματική συμπεριφορά ο…

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Παιδιά αλήθειες να λέμε και να μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας: Μέτριος δεν είναι ο Μπιμπίλας, μέτριοι είναι ο Λάμπρου κι ο Μουργκ!

Ένα ολόκληρο ημίχρονο ταλαιπωρούσαν τη μπάλα και ούτε μία ενέργεια της προκοπής δεν κατάφεραν να καταγράψουν στο ενεργητικό τους. Ούτε μια τρίπλα (άμα δεν τριπλάρει το εξτρέμ, ποιός θα τριπλάρει), ούτε ένα σουτ, ούτε μια καλή πάσα, όλο τρέχανε κι όλο τοίχο βρίσκανε.

Και δεν πα' να είχε την πρωτοβουλία κινήσεων ο ΠΑΟΚ, μια χαρά τον κουλάντριζε ο Αστέρας και μια χαρά το ισορροπούσε το ματσάκι. Χώρια αυτός ο ταχυδακτυλουργός ο Σίτο, που του πήρε του Ροντρίγκο την ταυτότητα, το πορτοφόλι, το σπασουάρ, τις κάλτσες και τα κορδόνια. Μιλάμε για εγκληματική συμπεριφορά τώρα, λίγο ακόμη και θα είχε διατάξει την προφυλάκισή του η ανακρίτρια. Και φυσικά ήρθε το γκολάκι στο 36ο λεπτό, όταν ο Ροντρίγκο τον ξέχασε ολωσδιόλου τον Σίτο και ήρθε ο παίκτης του Αστέρα και το κάρφωσε.

Για την ιστορία, να σημειώσω ότι και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν είχε γυρίσει πίσω ο Αστέρας δεν ντράπηκε ο Σίτο να προσπεράσει θεαματικά και τον Βιεϊρίνια στο 76ο λεπτό και να σεντράρει επικίνδυνα.

Θέλετε να ξέρετε ποιός ήταν ο μοναδικός που τον ανέκοψε σε επικίνδυνη φάση; Ο δόλιος ο Τσιγγάρας ήταν στο 66ο λεπτό, με σκέψη και αυτοθυσία.

Αλλά μιας και μιλάω για Τσιγγάρα, δεν μπορώ να μην σημειώσω ότι ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του Δικέφαλου. Ούτε μια μαλακία δεν έκανε σε όλο το ενενηντάλεπτο και τα αντερά του τα κατέθεσε στο χορτάρι. Αλλά ήταν μόνος του και πόσα να προλάβαινε πια;

Πώς θα μπορούσε δηλαδή να προλάβει και τον Λουίς Φερνάντεθ ακόμη, όταν πήρε την μπάλα από κεφαλιά του Μπαράλες (but of course...) και προσπάθησε ο Μιχαηλίδης να κόψει την επέλασή του. Μία με το χέρι, μία τη φανέλα, αυγά Τουρκίας, το κάρφωσε ο παίκτης του Αστέρα. Δύο ατομικά λάθη, δύο γκολ οι Τριπολιτσιώται!

Και καλά πες, ο Σίτο είναι λυκάνθρωπος και είδε πανσέληνο (το Φεγγάρι του Χιονιού!) σήμερα και ανταριάστηκε. Αυτός ο Μιχαηλίδης που υποτίθεται ότι αγωνίζεται να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα, τί όνειρο είδε; Κι όλοι εμείς που είχαμε θαυμάσει την ποιότητά του και τον είχαμε υμνήσει, πόσο κορόιδα πρέπει να αισθανόμαστε;

Κεφάλι έχει το παιδί, ταχύτητα έχει, μακρινή μπαλιά έχει, συγκέντρωση δεν έχει. Μήπως εκτός από βιταμίνες να του δώσουνε και ολίγο Ritalin όπως στον Ίγκυ Ποπ να έρθει στα ίσα του;

Όσο για τα γενικά στατιστικά του παιχνιδιού, να τη βράσω την υπεροχή του ΠΑΟΚ, ποιό φλύαρος κι από Σμυρνιά που σου λέει τον καφέ ήτανε. Κι αυτός ο Ελ Καντουρί, θύμιζε τύπο που έχει κατεβάσει μια γουρνοπούλα ολόκληρη και προσπαθεί να στριμώξει κι ένα προφιτερόλ...

Ποιούς έβγαλε λοιπόν ο Γκαρσία; Τον Λάμπρου, τον Μουργκ, τον Ροντρίγκο και τον Ελ Καντουρί. Μπράβο στον κόουτς για τα αντανακλαστικά, αλλά και αυτό που προέκυψε δεν νομίζω ότι θύμιζε ομάδα. Άσε που σε ενενηντατόσα λεπτά παιχνιού, δεν πέρασε ούτε μία κάθετη μπαλιά του ΠΑΟΚ!

Όλο σέντρες και σεντρούλες και άντε να έρθει ο Ζίφκοβιτς να φέρει τη μπάλα στο αριστερό και να κάνει την κλασική μίνι κούρσα στα όρια της περιοχής για να σουτάρει. Μπράβο, αλλά υπάρχουν μερικές φορές που ένα γκολ δεν φτάνει...

Ως εκ τούτου εσωστρέφεια. Ως τώρα ο ΠΑΟΚ έμοιαζε η πιο φορτσάτη ομάδα απ' όλες τις διεκδικήτριες των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Σήμερα μας έδειξε σημάδια αποδιοργάνωσης. Θα είναι περαστικό άραγε ή θα προκύψουν φασούλια που έλεγε κι πατέρας μου; Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Υ.Γ.: Σας τα έγραφα για τον Ράσταβατς και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν μπορείτε να έχετε παράπονο. Ο άνθρωπος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, για το επόμενο σκαλί. Για να δούμε αν κάποιος απ' τους "μεγάλους" θα δείξει εξυπνάδα και θα τον τσιμπήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο: "Ντου" Ολυμπιακού για Τζόλη! - Τον... κλέβει από ΠΑΟΚ και Γιουνάιτεντ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags