Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν πείθει ο ΠΑΟΚ - Λύστε τα προβλήματα, υπάρχουν στόχοι - Ψάχνει τρεις μεταγραφές για 11αδα!
| 2021-02-28 10:00:00

Δεν πείθει ο ΠΑΟΚ - Λύστε τα προβλήματα, υπάρχουν στόχοι - Ψάχνει τρεις μεταγραφές για 11αδα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν πείθει ο ΠΑΟΚ - Λύστε τα προβλήματα, υπάρχουν στόχοι - Ψάχνει τρεις μεταγραφές για 11αδα!

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει μια ανάσα λίγο πριν την τελική στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τελικά έβαλε μπελάδες στο κεφάλι του. 

Σίγουρα όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στη βαθμολογία, τα Play Off είναι αυτά που θα κρίνουν τον δεύτερο της βαθμολογίας. Ωστόσο, αυτός ο ΠΑΟΚ δεν... πείθει. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να βγει δεύτερος, λέω πως είναι μια ομάδα ή του ύψους, ή τους βάθους.

Φυσικά, σε αυτό έχει συμβάλλει το γεγονός πως άλλη ομάδα ξεκίνησε το καλοκαίρι σε επίπεδο προσώπων, άλλη ανέλαβε ο Γκαρσία και με άλλη δουλεύει ο Ουρουγουανός. Μην ξεχνάμε επίσης πως φέτος είναι μια ιδιαίτερη-μεταβατική σεζόν που όλοι ξέραμε ότι θα έχει σκαμπανεβάσματα και ίσως να πάει σα... ρολερκόστερ.

Στο ματς με τον Αστέρα, ο Δικέφαλος είχε τρομερά αμυντικά κενά, τόσο στα δεξιά αυτής, όσο και στο κέντρο της. Άλλωστε τα δύο γκολ των Αρκάδων, μπαίνουν από λάθος αντιδράσεις αμυντικών των «ασπρόμαυρων». 

Ο Γκαρσία κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μίλησε για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ πρέπει από τώρα να χτίσει το... μέλλον δηλαδή τη νέα σεζόν. Στην Τούμπα έχουν πραγματικά άπλετο χρόνο μέχρι το καλοκαίρι για να εντοπίσουν, αυτούς που θα έρθουν και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και δύσκολα να υπάρξουν δικαιολογίες αν και πάλι γίνουν λανθασμένες επιλογές.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, του κεντρικού αμυντικού, αλλά και σε αυτή του κόφτη. Επίσης, θα φανεί τι θα γίνει με τον Κρμέντσικ, αν δεν μείνει τότε οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να βρουν και φορ.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως η φετινή ομάδα πρέπει να αφεθεί στη μοίρα της. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη θέση στα Play Off, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει αρχικά να λυθούν τα αμυντικά κενά που υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και να βρεθεί τρόπος οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να μην έχουν τόσα μεγάλα διαστήματα που βρίσκονται εκτός συγκέντρωσης.

Όλα αυτά διορθώνονται και αν υπάρχει ένα χρονικό σημείο για να διορθωθούν, αυτό είναι τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντροπή για παίκτες-Γκαρσία - Διώξτε αυτούς τους τρεις, αδιάφοροι - Ποιος Λουτσέσκου; Αυτόν φέρε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags