Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι δεν πάει πουθενά - Αυτόν ζήτησε ο Κάτας
Μπάσκετ
| 2021-03-04 23:59:00

Έτσι δεν πάει πουθενά - Αυτόν ζήτησε ο Κάτας - Θα πάει στην ΤΣΣΚΑ και θα "κλαίνε" στον Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Έτσι δεν πάει πουθενά - Αυτόν ζήτησε ο Κάτας - Θα πάει στην ΤΣΣΚΑ και θα "κλαίνε" στον Ολυμπιακό!

Εμοιαζε με παραλλαγές το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν με εκείνο, που είχε δώσει κόντρα στην Αλμπα. Και στα δύο πάλεψε μέχρι ενός σημείου, αλλά στο τέλος παραδόθηκε.

Αυτή τη φορά έπαιξε μεγάλο ρόλο η θέση του πλέι-μέικερ. Ο Παναθηναϊκός πήρε ελάχιστα πράγματα από τους «άσους» του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μακ ειδικά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν κάκιστος. Ο Μποχωρίδης είχε αρκετές καλές στιγμές, αλλά στην τελική ευθεία του παιχνιδιού δεν βοήθησε. Οσον αφορά στον Σαντ Ρος έκανε πολλά πράγματα, ανάμεσα σε αυτά, όμως, ήταν και πολλά λάθη. Συν τοις άλλοις ήταν και άστοχος.

Αντίθετα η Μπάγερν έκανε την διαφορά στην θέση του πλέι-μέικερ. Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και ήταν εκείνος, που εκτέλεσε τους «πράσινους» (27 πόντοι, 6 ασίστ). Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδειξε παράλληλα στην πρώην του ομάδα ότι δεν τον εκτίμησε καθόλου καλά. Οτι δεν τον αξιοποίησε πέρυσι και ότι κακώς τον άφησε να φύγει.

Ο Μπόλντουϊν με τις εμφανίσεις, που κάνει, πάει για πολύ μεγάλα πράγματα, δηλαδή, για πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Μπορεί να πάει στην ΤΣΣΚΑ ή την Φενέρ του χρόνου, ακόμη και να επιστρέψει στο ΝΒΑ είναι πιθανό.

Πρέπει, όμως, και ο Παναθηναϊκός να βρει έναν πλέι-μέικερ της προκοπής, γιατί έτσι δεν πάει πουθενά στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» το δουλεύουν ήδη και δεν θα πρέπει να απορήσει κανείς αν το καλοκαίρι πάρουν τον ευσεβή τους πόθο, τον Νίκολας Λαπροβίτολα. Ο Στέφαν Γιόβιτς, που έφυγε από την Χίμκι, είναι ένα ακόμη όνομα, που «παίζει» ζωηρά για τους πρωταθλητές.

Σίγουρα, πάντως, θα πάρουν έναν πολύ καλό οργανωτή, που τους κόστισε φέτος πάρα πολύ στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags