Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε ελεύθερη πτώση ο ΠΑΟΚ, μεγάλος ο κίνδυνος - Να… παρέμβει ο Σαββίδης!
| 2021-03-15 20:32:00

Σε ελεύθερη πτώση ο ΠΑΟΚ, μεγάλος ο κίνδυνος - Μεταγραφές και συμβόλαια - Να… παρέμβει ο Σαββίδης!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Σε ελεύθερη πτώση ο ΠΑΟΚ, μεγάλος ο κίνδυνος - Μεταγραφές και συμβόλαια - Να… παρέμβει ο Σαββίδης!

Το μεγάλο πρόβλημα και η σεζόν που ίσως αποδειχθεί… καταστροφική. Επιβάλλεται να ανοίξει το αλεξίπτωτο του, αλλιώς η πρόσκρουση με το έδαφος θα είναι ιδιαίτερα σκληρή.

ΠΑΟΚ: Αρχικά καλή Σαρακοστή σε όλους! Ελπίζω να ευχαριστηθείτε όσο γίνεται την Καθαρά Δευτέρα και να περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια σας.

Βέβαια, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο ΠΑΟΚ δεν περνάει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, αφού μπαίνει στα Play Off ως τέταρτος και κατάφερε το βράδυ της Κυριακής να βάλει στο παιχνίδι της Ευρώπης και τον Παναθηναϊκό, αλλά και να προσθέσει νέους μπελάδες στο κεφάλι του.

Αλήθεια, περίμενε κάποιος ότι κόντρα στους «πράσινους», ο Δικέφαλος θα μπορούσε να είναι διαφορετικός-αλλαγμένος; Πώς; Δυστυχώς δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, οπότε τρόπος να ήταν αλλαγμένοι οι «ασπρόμαυροι» δεν υπήρχε. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο κακός γενικότερα. Για ακόμα μια φορά όμως δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση που δέχθηκε!

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Το θέμα δεν είναι ποδοσφαιρικό και είμαι πεπεισμένος πλέον για αυτό. To έχω ξαναπεί πως το θέμα είναι ξεκάθαρα ψυχολογικό, αφού η αμυντική γραμμή του Δικεφάλου (και όχι μόνο) δείχνει να μην έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. 



Γενικότερα ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται εδώ και ένα εύλογο χρονικό διάστημα αρκετά soft και... μπερδεμένος μέσα στο γήπεδο μοιάζοντας να μην μπορεί να βρει μια σταθερή απόδοση, ενώ πλέον υπάρχει πρόβλημα και στη δημιουργία καθαρών ευκαιριών. Οι «ασπρόμαυροι» είναι περισσότερο φλύαροι παρά επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία

Τα Play Off λοιπόν έρχονται και ο ΠΑΟΚ είναι σε ελεύθερη πτώση. Ο Δικέφαλος επιβάλλεται να ανοίξει το αλεξίπτωτο του, αλλιώς η πρόσκρουση με το έδαφος θα είναι ιδιαίτερα σκληρή. Πιο συγκεκριμένα, αν οι «ασπρόμαυροι» δεν σοβαρευτούν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης και το σενάριο αυτό είναι ρεαλιστικό πια. 

Μέσα σε όλα αυτά η επόμενη σεζόν μοιάζει με τοπίο στην ομίχλη. Τεχνικός Διευθυντής δεν υπάρχει και αναζητείται. Όλα αυτά τη στιγμή που πρέπει να παρθούν αποφάσεις για τα συμβόλαια που θα ανανεωθούν ή όχι, αλλά και για το που και πως θα ενισχυθούν οι «ασπρόμαυροι». 

Το έγραψα και θα το ξαναγράψω! Πλέον ήρθε η ώρα να επέμβει ο Ιβάν Σαββίδης. Είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση σε αυτόν τον κατήφορο, αλλά και να χαράξει τη στρατηγική της νέας σεζόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη για Μανωλά: Τότε γυρίζει στον Ολυμπιακό - "Τέλος" Έλληνας άσος από ΠΑΟΚ λόγω Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags