Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο... Καμαρά του Παναθηναϊκού - "Έκοψε" τον ΠΑΟΚ στη μέση - Ψάχνει… θαύμα ο Αλαφούζος!
| 2021-04-04 18:09:00

Αυτός είναι ο... Καμαρά του Παναθηναϊκού - "Έκοψε" τον ΠΑΟΚ στη μέση - Ψάχνει… θαύμα ο Αλαφούζος!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Αυτός είναι ο... Καμαρά του Παναθηναϊκού - "Έκοψε" τον ΠΑΟΚ στη μέση -  Ψάχνει… θαύμα ο Αλαφούζος!

Ο παικταράς που έκανε ματσάρα στη Λεωφόρο και η... λύση που έδωσε στον Μπόλονι στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο. Τι χρειάζεται το Τριφύλλι όμως ενόψει καλοκαιριού;

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τα όσα κάνει μες στο γήπεδο ο Σεχ Νιάς είναι φοβερά. Ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού δεν είναι απλά καλός σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί, αλλά ο ιδανικότερος χαρακτηρισμός που θα του ταίριαζε είναι ο εξής: απροσπέλαστος!

Για ακόμη ένα ματς, αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον θρίαμβο των «πράσινων» με 3-0 στη Λεωφόρο, ο 21χρονος αμυντικός μέσος ύψωσε «τείχος» στον άξονα, ανακόπτοντας κάθε βλέψη του ΠΑΟΚ να απειλήσει κάθετα. Μάλιστα, το γεγονός ότι μπορούσε να ανταποκριθεί στο ρόλο του δίχως να έχει κάποιον παίκτη δίπλα του, έδωσε στον Μπόλονι τη δυνατότητα να ανεβάσει μία θέση τον Αλεξανδρόπουλο, με τον μικρό να μεταμορφώνει μεσοεπιθετικά το «τριφύλλι».

Μπορεί να έχει διαφορετικά σωματικά χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Νιάς (παρότι πολύ ψηλότερος) είναι ο... Καμαρά του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής «εξολοθρευτής» στο κέντρο, που όχι μόνο κόβει, αλλά μπορεί και να δημιουργεί εξίσου.

Ο Νιάς ήταν άλλωστε εκείνος που με φανταστικό σλάλομ προς την περιοχή του ΠΑΟΚ, πήρε το φάουλ που εκτέλεσε εύστοχα ο Βιγιαφάνιες για το 2-0 των «πράσινων».

Το... κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Νιάς δεν του ανήκει. Η Λιλ έχει τα δικαιώματά του και δεν διαπραγματεύεται πώληση. Το να διεκδικήσει το «τριφύλλι» για έναν ακόμη χρόνο τον δανεισμό του, κρίνεται ρεαλιστικό. Για κάτι παραπάνω δύσκολο, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κiller" Μακέντα, τρίβει τα χέρια του για Αλεξανδρόπουλο ο Μπόλονι - MVP Βίγια, "κατάπιε" ΠΑΟΚ ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags