Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Φοβόντουσαν τα σπασμένα αυτοκίνητα - Ταμπούρι Γκαρσία, αλλά είχε ρέντα - Πιο φλύαρος από Αυτιά ο…
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-07 22:48:00

Φοβόντουσαν τα σπασμένα αυτοκίνητα - Ταμπούρι Γκαρσία, αλλά είχε ρέντα - Πιο φλύαρος από Αυτιά ο…

Sportdog Team
Φοβόντουσαν τα σπασμένα αυτοκίνητα - Ταμπούρι Γκαρσία, αλλά είχε ρέντα - Πιο φλύαρος από Αυτιά ο…

Ο κίνδυνος για τα… λαϊκά δικαστήρια και η φάση που δείχνει τι συνέβη στην ΑΕΚ. Ούτε ο ΠΑΟΚ ήθελε πάντως να νικήσει, για το μηδέν πήγαινε ο Πάμπλο και του έκατσε κατά λάθος η νίκη!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Όσον αφορά στην ΑΕΚ και στην απόδοσή της στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, νομίζω ότι μια σκηνή τα λέει όλα:

Είναι εκείνο εκεί το στιγμιότυπο στο 28ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν κάνει μπούκα από αριστερά ο Τάνκοβιτς (όλες οι προσπάθειες της Ένωσης στο πρώτο ημίχρονο γίνανε από αριστερά) και μπαίνει στην περιοχή και έχει απέναντί του τον Βιεϊρίνια και πάει να σουτάρει αλλά του φεύγει η μπάλα απ’ το ένα πόδι και πάει να τη συγκρατήσει και του φεύγει κι απ’ το άλλο και μπερδεύεται και μπουρδουκλώνεται και κουζουλεύεται.

Και σκάει με τον κώλο κάτω!

Αυτό ήτανε παιδιά, αλήθειες να λέμε και να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Να το κόψεις βιντεάκι τριάντα δευτερόλεπτα και να το διδάσκεις στις σχολές ποδοσφαίρου στο μάθημα «τι δεν πρέπει να κάνει το εξτρέμ».

Το αριστερό εξτρέμ τουλάχιστον, γιατί το δεξί είχε απονευρωθεί και έκανε την πρώτη του καλή προσπάθεια στο 59ο λεπτό. Άδειασε τότε ο Γκαρσία τον Μπάμπα, έκανε τη σέντρα, βρήκε λίγο στο πόδι του Ίνγκασον, πήγε να την πιάσει ο Τάνκοβιτς, άντε ξανά μανά μπουρδούκλα, μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.
Ο οποίος Πασχαλάκης ήταν και σήμερα ασταθής και αβαθής και αβάδιστος, αλλά άμα έχεις απέναντί σου τον ορισμό της αφλογιστίας, τι να φοβηθείς δηλαδή; Ότι θα πάρει κανένας κεφαλιά όταν βγαίνεις στο 27ο λεπτό και πιάνεις πουλιά; Ξεχάστε το, ούτε ένας…

Με δυο λόγια; Με δυο λόγια περισσότερο φαίνονταν οι παίκτες της ΑΕΚ να έχουν το μυαλό τους μην τύχει και τους σπάσουν τα αυτοκίνητα οι οπαδοί του Δικέφαλου, παρά πώς θα βάλουν γκολ. Εδώ ήρθε ο Γαλανόπουλος από φουλ τραυματισμό κι έμοιαζε με τη μύγα μες στο γάλα και μου λες εσύ για ποιότητα και θέληση και σθένος; Α ναι, ξέχασα, θέλει ένα εκατομμύριο ο Ολιβέιρα και το διεκδικεί σθεναρά!



Και η άλλη πλευρά; Η πλευρά του ΠΑΟΚ;

Εδώ είχαμε τον Γκαρσία να φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά. Εξ ου και ξανάβαλε τον Ζίφκοβιτς αριστερά στο λάθος πόδι, για να έχει αποτελεσματικό ντουμπλάρισμα του Γκαρσία. Του βγήκε δεν λέω, αν και ο Σέρβος δυσκολεύεται να ελιχθεί από εκείνη την πλευρά.

Και λοιπόν; Μήπως κινδύνευσε σοβαρά ο ΠΑΟΚ και δεν το είδαμε;

Για το μηδέν στην άμυνα πήγαινε ο Πάμπλο, που είχε φάει την τριάρα στη Λεωφόρο και αλληθώρισε. Γυρνάς στην Τούμπα με καμιά καινούρια συντριβή, ν’ αντιμετωπίσεις τίποτα λαϊκά δικαστήρια και να σε λέει ο κάθε περίεργος «ίχο της δεν ξέρω γω ποιάς»; Δεν νομίζω…

Ταμπούρι λοιπόν, δεν βιαζόμαστε, δεν ζοριζόμαστε και ρυθμό παγώνουμε σε σημείο ψύξης. Πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 33ο λεπτό για να φαντασθείτε και βλέφαρο δεν κουνήθηκε. Μια χαρά θα τον βόλευε τον Δικέφαλο του Βορρά το μηδέν μηδέν, για τη ρεβάνς τι καλύτερο; Αλλά άμα έχεις ρέντα, πιάνει μπαρμπούνια στον υπόνομο που λέει κι ο Κούγιας!

Βλέπε την περίπτωση Μουργκ, που έχει βγάλει τον ίκτερο στους ΠΑΟΚτζήδες από τότε που πάτησε το πόδι του Σαλονίκη. Πιο φλύαρος κι από Γιώργο Αυτιά αποδείχθηκε ο Αυστριακός, που όλο τρέχει, όλο πιλαλάει, όλο ταλαιπωρεί τη μπάλα και από μπότομ λάιν μηδέν. Για να έρθει σήμερα με μια μαγική εκτέλεση φάουλ να κερδίσει τη μισή πρόκριση, αποδεικνύοντας αυτό που λένε οι Εγγλέζοι:

Και ο πιο ταλαίπωρος σκύλος, έχει μια μέρα στον ήλιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απαντήσεις Πασχαλάκη, "λίγος" ο Ζίφκοβιτς - Η αλλαγή Γκαρσία που… ζωντάνεψε τον ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags