Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Λαχείο" για Μαρτίνς, καψώνι σε Φορτούνη - Λες και ήταν… Μπάρτσα ο ΠΑΟ - Έπαιξε ρόλο ο διαιτητής!
| 2021-04-11 22:24:00

"Λαχείο" για Μαρτίνς, καψώνι σε Φορτούνη - Λες και ήταν… Μπάρτσα ο ΠΑΟ - Έπαιξε ρόλο ο διαιτητής!

Sportdog Team
"Λαχείο" για Μαρτίνς, καψώνι σε Φορτούνη - Λες και ήταν… Μπάρτσα ο ΠΑΟ - Έπαιξε ρόλο ο διαιτητής!

Ποιοι έβριζαν και άναψαν καπνογόνο, αφού δεν είχε οπαδούς στο Γ. Καραϊσκάκης; Γιατί οι Πράσινοι είναι η ομάδα που έχουν δυσκολέψει περισσότερο από όλους τους Πειραιώτες και τι συνέβη στο 93ο λεπτό;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έγραφα πριν από κάτι μέρες για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην μικρή οθόνη και τα όσα μου είχε πει ένας φίλος μου έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης. Κόπυ πάστε, τα καταθέτω ξανά εδώ:

«Αυτό σημαίνει να έχεις άστρο. Δεν φτάνει να έχεις μυαλό, δεν φτάνει να έχεις ομορφιά, πρέπει να είσαι και τυχερός ρε φίλε. Και από τύχη η Ελένη άλλο τίποτα! Ενώ δεν περίμενε κανένας ότι θα επιστρέψει τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα στην τηλεόραση, αμέσως την έκλεισε τη συμφωνία. Και αν είναι για 2 + 2 χρόνια όπως ακούγεται, τι να σου πω; Μιλάμε για το ντιλ της δεκαετίας»!

Το οποίον μας προέκυψε γιατί εκεί που πήγαιναν ίσα βάρκα ίσα πανί το Mega  το Open, έκλεισε το κανάλι του Ιβάν τους Ράδιο Αρβύλα και ξέφυγε μία-μίαμιση μονάδα από το κανάλι του Βαγγέλη, οπότε βγήκε το αφεντικό στην πιάτσα κι άνοιξε το πορτοφόλι για να σαρώσει την αγορά. Και είδε χαρά η Μενεγάκη, που ως εκείνη την ώρα δεν το είχε και τόσο σίγουρο ότι θα επέστρεφε τόσο γρήγορα και τόσο άνετα στην TV…

Όπως δεν το είχε ούτε ο Ολυμπιακός ότι θα επέστρεφε τόσο γρήγορα και τόσο άνετα στο ντέρμπι. Τραυματίστηκε όμως ο Μπα, ίσως ο καλύτερος παίκτης του ως εκείνη την ώρα, και αμέσως ο Μαρτίνς έπραξε νωρίς νωρίς αυτό που σίγουρα θα δοκίμαζε κάπου γύρω στο εξηκοστό λεπτό:
Έβαλε δεύτερο σέντερ φορ!


Πρώτο σέντερ φορ δηλαδή, μιας και όπως συνηθίζει σε αυτές τις περιπτώσεις τράβηξε λίγο πιο πίσω τον Ελ Αραμπί για δεύτερο πλέη μέηκερ.



Και το λαχείο του κλήρωσε ατάκα κι επί τόπου. Γκολάρα του Χασάν (έφταιγε κι ο Διούδης, όπως και στο δεύτερο γκολ…) και πάμε στ’ αποδυτήρια χωρίς κατσουφιασμένες μούρες αλλά με καλή ψυχολογία ότι θα το γυρίσουμε στο δεύτερο μέρος.

Όπερ και εγένετο, πάλι με μια «τυχερή» συναστρία, όταν ο διαιτητής αποφάσισε να τιμωρήσει με δεύτερη κίτρινη τον Πούγγουρα, που είχε ήδη άλλη μία (δι’ ασήμαντον αφορμήν…) από το πρώτο μέρος.

Μια κάρτα που θα μπορούσε να τη δεχτεί κανείς αν ο ρέφερι τηρούσε τα ίδια μέτρα και σταθμά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν τιμωρούσε, ας πούμε, ανάλογο μαρκάρισμα στον Νιάς, στο 85ο λεπτό, όταν κόντεψε να μείνει στον τόπο ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν το έκανε και λογικά θα διαμαρτύρονται τώρα οι πράσινοι ότι έκλεισε ματάκι στους κόκκινους. Κι αν δεν είχε το VAR να τον καθοδηγήσει σε μια σειρά από περιπτώσεις, σαλάτα θα τα είχε γίνει το ματς…

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Παναθηναϊκός έβαλε για μια ακόμη φορά δύσκολα στον Ολυμπιακό (απ’ όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, οι πράσινοι είναι που έχουν δυσκολέψει πιο πολύ τους κόκκινους) και είναι χαρακτηριστική η σκηνή του 93ου λεπτού, όταν ο Σα έβλεπε τους συμπαίκτες του να του γυρνάνε τη μπάλα λες και είχαν απέναντί τους τη Μπάρτσα. Προηγήθηκαν, βλέπετε, οι δύο ευκαιρίες του Καρλίτος και όσο να ‘ναι έπεσε ένα σχετικό κλανίδι!

Υ.Γ.1: Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ζούσαμε για τη στιγμή που ο Μαρτίνς θα καψωνάριζε τον Φορτούνη.  Τελικά τον άλλαξε στο 67ο λεπτό.

Υ.Γ.2: Αφού δεν είχε φιλάθλους, ποιός άναψε το καπνογόνο; Και ποιος έβριζε χυδαία τους Παναθηναϊκούς;

Υ.Γ.3: Σήμερα τι λέει το ωροσκόπιο; Είναι καλός ή κακός προπονητής ο Μπόλονι; Έχει ή δεν έχει δώσει ταυτότητα στον Παναθηναϊκό; Ξέρει ή δεν ξέρει να κάνει αλλαγές;
Μήπως πρέπει να κάτσει και κάτω απ’ το τέρμα, γιατί ο Διούδης διαθέτει καταπληκτικά ρεφλέξ αλλά με τις εξόδους δεν το ‘χει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Επιστροφή" Σα, τρομερός Ανδρούτσος - Άλλαξε το ματς ο Καμαρά - Δεν... τράβηξε ο Φορτούνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags