Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Τους έκλεισε το σπίτι όπως ο Καρράς - Μη σου τύχει να είσαι Άρης - Θυμίζουν τον ΠΑΟΚ του νταμπλ!
| 2021-04-21 23:05:00

Τους έκλεισε το σπίτι όπως ο Καρράς - Μη σου τύχει να είσαι Άρης - Θυμίζουν τον ΠΑΟΚ του νταμπλ!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τους έκλεισε το σπίτι όπως ο Καρράς - Μη σου τύχει να είσαι Άρης - Θυμίζουν τον ΠΑΟΚ του νταμπλ!

Το σκάκι του Πάμπλο Γκαρσία και οι Κίτρινοι που δεν μπορούν ούτε φέτος, στην καλύτερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους, να προσπεράσουν βαθμολογικά τον Δικέφαλο. Πώς... γύρισε το κουμπί ο Ουρουγουανός κόουτς και το καλό φινάλε στη σεζόν.

Άρης - ΠΑΟΚ: Θα μου κλείσεις το σπίτι τραγουδούσε το άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι Βασίλης Καρράς και ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει πράξη το λαϊκό άσμα και να... κλείσει το σπίτι του Άρη. 

Ο Γκαρσία που είδε τον Ίνγκασον να μην μπορεί να αγωνιστεί είχε πεντακάθαρο πλάνο στο μυαλό του για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο Χαριλάου για να φύγει με το διπλό και αυτό και έγινε.

Το παιχνίδι έμοιαζε με μια παρτίδα σκάκι. Ξέρετε καμιά φορά μπορεί αυτές να να είναι βαρετές, αλλά έχουν τις στιγμές αδρεναλίνης τους. Ωστόσο, για να κερδίσεις στο σκάκι πρέπει να παίξει έξυπνα, να μετράς κάθε κίνηση σου, να διαβάζεις τον αντίπαλο και να είσαι και λίγο πονηρός.

Ε, αυτό έκανε και ο ΠΑΟΚ, έδωσε τη μπάλα στον Άρη, αφού η κατοχή δεν είναι το δυνατό του σημείο, αμύνθηκε σωστά και μαζικά και βρήκε χώρους στην κόντρα επίθεση. Από την αρχή οι «ασπρόμαυροι» στόχευσαν το κέντρο της άμυνας του Άρη, που έχει τρομερά προβλήματα και ήρθε το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ με τον σχηματισμό 3-4-2-1 δείχνει πιο άνετος μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες φαίνεται να νιώθουν καλύτερα με αυτόν τον σχηματισμό, οπότε μέχρι το τέλος της σεζόν έτσι θα πάει ο Δικέφαλος..

Σημαντικό για την ψυχολογία των «ασπρόμαυρων» είναι το γεγονός πως κερδίζουν δεύτερο σερί δυνατό παιχνίδι και μάλιστα με το μηδέν στην άμυνα τους.

Ωστόσο, ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως οι παίκτες του φορμαρίζονται στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν παρά την κούραση τους. Πασχαλάκης και Ελ Καντουρί θυμίζουν τους παίκτες του νταμπλ. ενώ Σβαμπ και Μπάμπα είναι απλά απολαυστικοί.

Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος και στα επόμενα 5 παιχνίδια πρωταθλήματος καλείται να δείξει το ίδιο σοβαρό και δυναμικό πρόσωπο, έτσι ώστε να τελειώσει τη σεζόν στη θέση που βρίσκεται τώρα.

Σκέψου όμως να είσαι ο Άρης, να κάνεις την καλύτερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας σου και ακόμα και έτσι να μην μπορείς να περάσεις τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία... Να μη σου τύχει.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός μετά τη λήξη στο Βικελίδης - Τι έδειξε στην εξέδρα ο Γκαρσία - Επεισόδιο με Καρυπίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags