Ολυμπιακός: «Δεν ανησύχησα αλλά δεν μου άρεσε το παιχνίδι που κάναμε. Κάποιοι παίκτες μας έδειξαν κουρασμένοι και δεν έπρεπε να συμβεί. Είναι δική μου ευθύνη να αλλάξω το πρόσωπό μας για τη συνέχεια». Υπάρχουν ένα... εκατομμύριο λόγοι για να μην... απολογηθεί σε κανέναν ο Μαρτίνς. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για να μη γκρινιάξει για την εικόνα της ομάδας του και να καλύψει τους παίκτες του. Αλλά μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα είπε, όπως πάντα, αυτό που σκέφτεται. Δίχως... στρογγυλέματα. Δίχως να κάνει δημόσιες σχέσεις. Γι' αυτό είναι σπουδαίος κόουτς και γι' αυτό έχει βάλει άπαντες σε διαδικασία να συζητούν (και οι περισσότεροι να τον ψηφίζουν) αν είναι ή δεν είναι (είναι τεράστια κουβέντα που δεν είναι εύκολο να καταλήξει κανείς γιατί κάθε εποχή είναι διαφορετική) ο Νο1 στην ιστορία του Ολυμπιακού.

 Αυτό που έχω να πω, κι ας γίνω κακός, είναι ότι κάποιοι παίκτες πέρα από τις δηλώσεις για το πόσο περιμένουν ευκαιρίες να δείξουν τι αξίζουν, καλό θα είναι όταν τους δίνονται να τις αρπάζουν. Όχι απαραίτητα να παίζουν σούπερ, δεν είναι εύκολο, χρειάζεται και ρυθμός και συνοχή που ο Ολυμπιακός εύλογα δεν είχε με τον Αστέρα όντας τόσο αλλαγμένος στην 11άδα. Όμως θες προσπάθεια. Αυτή την προσπάθεια που έκανε ο τίμος Κάιπερς που την ίδρωσε τη φανέλα.

Αντιθέτως, μέχρι να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο από τον Λαλά. Μπερδεμένος ήταν δίχως κάποια ουσία. Ελάχιστα πράγματα και από τον Τιάγκο Σίλβα. Δεν θυμάμαι κάτι θετικό. Έμοιαζε να μην ξέρει τι πρέπει να κάνει και όταν έπαιρνε τη μπάλα καθυστερούσε δίχως λόγο. Περισσότερο απογοητευτική βέβαια ήταν η εικόνα του Ντρέγκερ. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 82ου λεπτού, όταν ο Ελ Αραμπί τον βρήκε με μια υπέροχη 30άρα μπάλα και ο Τυνήσιος μπακ έκανε κάκιστο κοντρόλ και βγήκε με τη μπάλα άουτ καταστρέφοντας μια υποσχόμενη αντεπίθεση. Και ύστερα τα έβαλε με τον επόπτη ότι δήθεν δεν είχε βγει η μπάλα άουτ ενώ είχε περάσει ολόκληρη την τελική γραμμή. Ακόμα και η κίτρινη που πήρε, από λάθος του προήλθε που αναγκάστηκε να διορθώσει τραβώντας φανέλα.

 Αντιθέτως από τον Κάιπερς είδαμε «κάτι». Είναι ένας πολύ μοντέρνος, φρέσκος παίκτης. Ένας παίκτης που την ίδρωσε τη φανέλα. Κινήθηκε παντού. Πολύ θα ήθελα να μάθω τα χιλιόμετρα που έτρεξε σ' αυτό το ουσιαστικά αδιάφορο ματς. Είμαι σίγουρος πως, για τη θέση που παίζει, πήγε πολύ ψηλά. Ασταμάτητος ήταν. Δεν τον είδα ούτε μία στιγμή στάσιμο. Έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε...

ΥΓ: Για τον Σωκράτη τι να πει κανείς; Είναι και ιεροσυλία να τον κρίνουμε. Δεν θα δείξει τώρα ποιός είναι, το έχει περιγράψει με την έως τώρα καριέρα του. Θ' αποτελέσει κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια.

ΥΓ2: Δεν με εξέπληξε καθόλου η δήλωση του Μαρτίνς για τον Αβραάμ. Θα ήθελε να έχει μια 11άδα με τη λογική, τη σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και τη νοοτροπία του Παπαδόπουλου ο Μαρτίνς. Γι' αυτό και άρχισε το... ψηστήρι να τον πείσει να μείνει για μία ακόμα χρονιά. Να βλέπουν τον Αβράαμ κάποιοι άλλοι και να παραδειγματίζονται...

ΥΓ3: Ο Καμαρά άρχισε πολύ καλά το ματς χθες, όλα τα θετικά περνούσαν από τα πόδια του. Και όσο περνούσε η ώρα...

ΥΓ4: Πόσο κρίμα για τον Κρίστινσον που έχει... μπροστά του τον Σα. Είναι σπουδαίος, σοβαρός και σταθερός πορτιέρο ο Ισλανδός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη κίνηση Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Πέφτουν οι υπογραφές με δύο διεθνείς Έλληνες παιχταράδες