Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απογοήτευση Ραντζέλοβιτς - Οι πρώτοι δύο που... δεν μένουν στο Λιμάνι - Έπαιξαν σπίτια στον άσο;
| 2021-05-06 10:05:00

Απογοήτευση Ραντζέλοβιτς - Οι πρώτοι δύο που... δεν μένουν στο Λιμάνι - Έπαιξαν σπίτια στον άσο;

Sportdog Team
Απογοήτευση Ραντζέλοβιτς - Οι πρώτοι δύο που... δεν μένουν στο Λιμάνι - Έπαιξαν σπίτια στον άσο;

Ο Κάιπερς που άρεσε με τον Άρη και το σωστό παράδειγμα του Σουρλή. Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι υστέρησαν για τον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, οι απορίες για την εικόνα του Σέρβου εξτρέμ και οι... Αϊνστάιν που πληρώθηκαν ακριβά από τον "σίγουρο" άσο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Ολυμπιακός: Παρακολουθούσα τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και προσπαθούσα να βρω έστω έναν λόγο για τον οποίο κάποιος από τους Ρατζέλοβιτς, Ντρέγκερ πρέπει να βρίσκεται στο ρόστερ των πρωταθλητών και τη νέα σεζόν. Σόρι αλλά παρά την προσπάθεια, δεν βρήκα ούτε... μισό. Όσοι μπαίνετε στον κόπο να διαβάζετε όσα γράφω εδώ, λίγο-πολύ την ξέρετε τη γνώμη μου και για τον ένα και για τον άλλο. Κι αν ο Ντρέγκερ είναι ένα μπακ που μόλις φέτος ήρθε στον Ολυμπιακό και δεν είναι εύκολο να πάρει ρυθμό επειδή παίζει σπάνια, δεν ισχύει το ίδιο για τον Ρατζέλοβιτς. Αυτός κι αν αποτελεί τη μεγάλη φετινή απογοήτευση.

 Άπαντες περίμεναν την αγωνιστική του... έκρηξη. Και αντιθέτως έχουν εισπράξει αυτό το απίστευτο (στα όρια του εκνευριστικού συχνά) που βλέπουμε. Ειλικρινά απορώ τι έχει συμβεί. Πού είναι αυτός ο παίκτης που άπαντες θαυμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε πέρυσι; Προσωπικά είχα γράψει... τέρατα για τον Λάζαρ. Όταν λέω τέρατα, εννοώ τρομερά εγκωμιαστικά σχόλια. Πίστευα ότι ο Ολυμπιακός βρήκε έναν εξαιρετικό εξτρέμ πάνω στον οποίο θα μπορούσε να χτίσει. Και ο Σέρβος έχει βαλθεί να διαψεύσει τους πάντες, φυσικά τον Ολυμπιακό που του έκανε νέο μεγαλύτερο συμβόλαιο. Είτε θα σουτάρει αψυχολόγητα ενώ έχει καλές επιλογές πάσας, είτε θα... κλείσει (έτσι φαίνεται) τα μάτια και θα σεντράρει απευθείας άουτ ή σε πλάτες αντιπάλων. Και ο Ρατζέλοβιτς δεν δικαιούται να λέει ότι δεν έχει ρυθμό αφού ο Μαρτίνς τον συμπαθεί και συχνά-πυκνά του δίνει χρόνο. Κι αυτό ακριβώς το γεγονός μεγαλώνει την απογοήτευση για τον Σέρβο. Για να δούμε τι λύση θα βρεθεί γιατί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν έχει όφελος ούτε για τον παίκτη, ούτε φυσικά για τον Ολυμπιακό που είναι και το ζητούμενο.

 Από εκεί και έπειτα, προσωπικά μου άρεσε ξανά ο Κάιπερς. Σ' ένα ματς που η ομάδα του εύλογα δεν είχε συνοχή και σωστή λειτουργία με συνέπεια να μην τροφοδοτηθεί σωστά, πάλεψε όπως κάνει διαρκώς. Και ήταν άτυχος στο πλασέ του στο δοκάρι σ' αυτή την υπέροχη κάθετη του Εμβιλά. Θα μπορούσε ακόμα και σ' αυτό το ματς να σκοράρει αλλά ο Κουέστα βγήκε έγκαιρα και του περιόρισε το οπτικό πεδίο και μίκρυνε τη γωνία στόχευσης. Αντιθέτως, και πάλι δεν είδα κάτι σούπερ από τον Τιάγκο. Ο Μαρτίνς του δίνει συμμετοχές, και πολύ καλά κάνει αφού έτσι θα κριθεί με ασφάλεια, αλλά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο από τον Πορτογάλο. Κακός δεν είναι αλλά περιμένεις σίγουρα κάτι παραπάνω. Και πήγε με μεγάλη αφέλεια στον Ματέο στη φάση του πέναλτι που δεν επιτρέπεται για την εμπειρία του. Περισσότερα περίμενα και από έναν παίκτη που εκτιμώ απεριόριστα και θεωρώ ότι έχει πολύ και λαμπρό μέλλον μπροστά του, τον Βρουσάι.

ΥΓ: Γκαντέμης ήταν ο Τζολάκης στο 1-0. Βγάζει το τετ-α-τετ του Μάνου και η μπάλα κάνει... καραμπόλα στο κεφάλι του φορ του Άρη και καταλήγει στα δίχτυα. Βέβαια ήταν τυχερός στο πέναλτι αλλά και στο δοκάρι του Γκάμα μετά.

ΥΓ2: Οι δηλώσεις του Σουρλή στη nova μετά το ματς πρέπει να αποτελούν οδηγό σκέψης για κάθε νέο παιδί που θέλει να παίξει μπάλα. Είπε για τα λάθη του και επέλεξε ως παίκτη στον οποίο θέλει να μοιάσει τον Μπουχαλάκη. Τον ορισμό δηλαδή του παίκτη - εργάτη που πάλεψε σκληρά για ό,τι έχει κατακτήσει.

ΥΓ3: Για «άσο» δαγκωτό έκαναν λόγο διάφοροι... Αϊντστάιν μέρες τώρα. Μας ενημέρωναν και για την στοιχηματική απόδοση του «άσου». Ας ελπίσουμε ότι ήταν τόσο... έξυπνοι να παίξουν σπίτια, αυτοκίνητα και μετρητά στη νίκη του Άρη. Τι, όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε 11αδάτο εξτρέμ-σαΐτα! Θα ξεχάσουν τον Ποντένσε στον Ολυμπιακό - Εντολή Μοντέστο - Παιχταράς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags