Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομακτική άνοδο ο μικρός του ΠΑΟΚ - Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα - Τον ήθελε η Μπαρτσελόνα!
| 2021-05-13 10:00:00

Τρομακτική άνοδο ο μικρός του ΠΑΟΚ - Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα - Τον ήθελε η Μπαρτσελόνα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τρομακτική άνοδο ο μικρός του ΠΑΟΚ - Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα - Τον ήθελε η Μπαρτσελόνα!

O MVP στο Φάληρο, η αγγαρεία και το κόλπο Γκαρσία σε Μαρτίνς. Γιατί στον Δικέφαλο δεν απογοητεύονται από την ήττα στη φιέστα του Ολυμπιακού και οι δύο πιτσιρικάδες που έχουν όλα τα προσόντα, να αφήσουν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ: Πήγε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για να... κάνει αγγαρεία είναι η αλήθεια. Οι «ασπρόμαυροι» άλλωστε έχουν στραμμένη όλη τους της προσοχή στον τελικό του Κυπέλλου. 

Το παιχνίδι της Τετάρτης 12/5 δεν ήταν σε καμία περίπτωση πρόβα για τον μεγάλο αγώνα της 22ας του Μαΐου.Ο Γκαρσία θέλησε να δώσει ανάσες και να... κρύψει ότι μπορεί από τον Πέντρο Μαρτίνς ενόψει του μεταξύ τους αγώνα στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν με κάθε τρόπο πως έχουν το μυαλό τους στο να κλείσουν τη σεζόν με ένα τρόπαιο, έτσι ώστε να καταφέρουν να σώσουν τη χρονιά στα... χασομέρια.



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν φοβήθηκε και έβαλε στο παιχνίδι αρκετά... πιτσιρίκια. Πιο συγκεκριμένα, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αγωνίστηκαν 5 ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων» και δεδομένων των συνθηκών δεν τα πήγαν και άσχημα.

Ωστόσο, θέλω να σταθώ κυρίως σε δύο από αυτούς... 

 Ο πρώτος είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που ήταν ο MVP του Δικεφάλου στο ματς με τους «ερυθρολεύκους». Ο νεαρός στόπερ έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας αμυντικός TOP επιπέδου με τα στοιχεία που διαθέτει. Είναι ιδιαίτερα σπάνιο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να βρεις αριστεροπόδαρο στόπερ, που ξέρει να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω. Ο 21χρονος έχει ένα μαγικό αριστερό πόδι, που μπορεί να κόψει στα δύο αντίπαλες άμυνες, αλλά και να σημαδέψει στα πλάγια και να δώσει πλάτος στο παιχνίδι της ομάδας. Αν ο Μιχαηλίδης δουλέψει πάνω στην ταχυδύναμη, στο κορμί του και στο μυαλό του, τότε θα έχει τρομακτική άνοδο!

Ο δεύτερος είναι ο 18χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας, ένας ποδοσφαιριστής με τεχνική κατάρτιση που όμοια της δεν έχουν δει τα τμήματα υποδομής στην Ελλάδα. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο πως ένα διάστημα η Μπαρτσελόνα είχε ασχοληθεί ενεργά με την υπόθεση του. Ο μεσοεπιθετικός από τον Βόλο έχει θράσος και ταλέντο, αλλά χρειάζεται.... τιθάσευση και καθοδήγηση. Αν στον ΠΑΟΚ καταφέρουν να τα κάνουν αυτά τα δύο, τότε ένα μεγάλο και πεντακάθαρο διαμάντι θα βρεθεί στα χέρια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντήσεις μετά το "κράξιμο", εκτός τελικού ο… - Όχι μαζί Φορτούνης-Βαλμπουένα- Ξεχώρισε ο ΠΑΟΚτσής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags