Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μεγάλη διαφορά Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Δεν... βγαίνει η μεταγραφή - Υπογράφει Έλληνας, ποιοι τον έψησαν
| 2021-05-13 13:20:00

Μεγάλη διαφορά Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Δεν... βγαίνει η μεταγραφή - Υπογράφει Έλληνας, ποιοι τον έψησαν

Sportdog Team
Μεγάλη διαφορά Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Δεν... βγαίνει η μεταγραφή - Υπογράφει Έλληνας, ποιοι τον έψησαν

Η τρομερή κίνηση Μαρτίνς και το όσκαρ ατυχίας στο Λιμάνι. Ποιος... έδωσε απαντήσεις, γιατί έπαιξε με βασικούς ο Μαρτίνς και με αλλαγές ο Γκαρσία και ο Αβραάμ Παπαδόπουλο που ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να μείνει άλλον έναν χρόνο.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Βλέποντας κανείς τις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωνε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα διεκδικήσει με... τρέλα ένα θετικό αποτέλεσμα. Έγινε σαφές ότι ο δικέφαλος ζει και αναπνέει για τον τελικό κυπέλλου στον οποίο θα επιχειρήσει να μετριάσει τις αρνητικές εντυπώσεις της σεζόν και να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει καμιά μεγάλη αγωνιστική διαφορά με τους πρωταθλητές. Ξέρουν όλοι ότι αυτό είναι ψέμα, υπάρχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη, αλλά σ' ένα ματς, όπως είναι ο τελικός κυπέλλου, είναι πιθανό κάθε αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός, αντιθέτως, ήταν υποχρεωμένος να... ασχοληθεί πιο σοβαρά με το χθεσινό ματς αφού κανείς δεν ήθελε να κάνει φιέστα έχοντας λίγο νωρίτερα μια ξενέρωτη ισοπαλία ή, ακόμα χειρότερα, μια εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Βεβαίως, βλέποντας στην πορεία και ο Μαρτίνς τη λογική του Γκαρσία αλλά και την... μυθική γκαντεμιά της ομάδας του που δεν λέει να την αφήσει ήσυχη, το... πήρε αλλιώς. Αφού αντικατέστησε αναγκαστικά τον Σωκράτη και είδε με... τρόμο να πέφτουν για λίγο στο έδαφος οι Χολέμπας και Σα, έβαλε και Φορτούνη και Βαλμπουενά στο β' ημίχρονο και ύστερα τον Χασάν για να ξεκουράσει τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός κυνηγάει να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει την περυσινή του επίδοση σε γκολ με τον Ολυμπιακό αλλά δεν χρειάζεται να τεθεί σε ρίσκο το οτιδήποτε για να το καταφέρει. Άπαντες είναι στα κόκκινα μετά από μια σεζόν πανδημίας και δίχως ουσιαστική ξεκούραση το περυσινό καλοκαίρι και δεν είναι να... παίζει κανείς.


ΥΓ: Όταν όλοι «έκραζαν» τον Ρέαμπτσιουκ ότι δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο έγραφα, κόντρα στο... ρεύμα, αφενός ότι είναι άδικο να κρίνεται σοβαρά ένας νεαρός παίκτης που αποκτήθηκε από μικρομεσαία πορτογαλική ομάδα τον Γενάρη και αφετέρου, αν τέλος πάντων πρέπει να ανησυχεί για κάποια μεταγραφή ακραίου μπακ ο Ολυμπιακός, αυτός είναι ο Λαλά που επίσης αποκτήθηκε Γενάρη (έχει ελαφρυντικά επίσης) αλλά είναι πιο έμπειρος και κοστίζει περισσότερα. Κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και σε όλα τα προηγούμενα ματς, ναι και στα μέτρια ή κακά του, ο Μολδαβός δείχνει ότι μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει και από παίκτες του τύπου (δυνατός, αθλητικός, γρήγορος, δουλευταράς στην προπόνηση) του ΔΕΝ έχει να χάσει ο Ολυμπιακός.

ΥΓ2: Πλέον θα θεωρήσω έκπληξη ΑΝ ΔΕΝ συνεχίσει ως παίκτης ο Αβραάμ. Το... ψηστήρι έχει προ πολλού ξεκινήσει και από τον προπονητή και από τους συμπαίκτες του. Νομίζω τον έχουν... τουμπάρει και θα κάνει ένα τελευταίο συμβόλαιο με μεγάλο συμβολισμό και πολλή ουσία στα αποδυτήρια.

ΥΓ3: Η γενικότερη συμπεριφορά του Μαρτίνς αξίζει άριστα 10. Ακόμα και χθες, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει αν το μυστικό των αποδυτηρίων είναι η δικαιοσύνη του, είπε ότι δεν γίνεται να είναι απόλυτα δίκαιος αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την ευθύνη της όποιας αδικίας εις βάρος παίκτη ή παικτών του... Και υπήρξαν άπειροι προπονητές του Ολυμπιακού στο παρελθόν που μόνο για το ότι βγαίνει ο ήλιος από την ανατολή δεν έβαζαν το κεφάλι τους στο κάδρο της επιτυχίας...
 


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντήσεις μετά το "κράξιμο", εκτός τελικού ο… - Όχι μαζί Φορτούνης-Βαλμπουένα- Ξεχώρισε ο ΠΑΟΚτσής
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags