Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ πριν τον τελικό - Ας μιλήσει μετά ο Γκαρσία - Στημένες και εγκληματικές διαιτησίες
| 2021-05-17 19:03:00

Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ πριν τον τελικό - Ας μιλήσει μετά ο Γκαρσία - Στημένες και εγκληματικές διαιτησίες

του Μάνου Τσαλγατίδη
Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ πριν τον τελικό - Ας μιλήσει μετά ο Γκαρσία - Στημένες και εγκληματικές διαιτησίες

Τι να την κάνω τη συγνώμη; Ξένοι διαιτητές και στα πεντόβολα. Πώς... κατάφεραν στον Δικέφαλο να δημιουργήσουν ένα πολύ περίεργο κλίμα πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τι πρέπει να κάνει ο προπονητές και οι διαιτητές που εκνεύρισαν τους ΠΑΟκτσήδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της σεζόν κατόρθωσε να γίνει... άνω κάτω. Άλλωστε, αυτά είναι το αλατοπίπερο στην καθημερινότητα των «ασπρόμαυρων». Βέβαια, καλό είναι αυτά να μη γίνονται πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δικέφαλος πρέπει μέχρι και τη σέντρα του τελικού να χτίσει ένα τείχος προστασίας γύρω από την ομάδα, έτσι ώστε να μην περνάνε εντός αυτής τίποτα από όσα ακούγονται γύρω από αυτή και μπορούν να την αποπροσανατολίσουν από τον στόχο της και να τη μπερδέψουν πριν από το ματς της σεζόν.

Ίσως όντως ο Πάμπλο Γκαρσία να βλέπει και να ξέρει κάτι που εμείς δεν βλέπουμε και δεν ξέρουμε. αλλά θεωρώ ότι τα λόγια του δεν ήρθαν στο κατάλληλο timing, γιατί ο Δικεφαλος αυτή τη στιγμή χρειάζεται ηρεμία και προσήλωση στον στόχο. Πιστεύω πως ό,τι ήθελε-θέλει να πει θα ήταν καλύτερα να το πει μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τέλος πάντων όμως, ό,τι έγινε-έγινε. Όλος ο οργανισμός πλέον επιβάλλεται να συσπειρωθεί γύρω από τον Γκαρσία και τους παίκτες του, να τους στηρίξει, να τους ανεβάσει και να τους στείλει... φτιαγμένους στο ΟΑΚΑ.

Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Αυτό της διαιτησίας... Νομίζω πως μετά τη διαιτησία του Τζοβάρα στην Τούμπα, όλοι καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έρχονται ξένοι διαιτητές να σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τόσο ο Τζοβάρας, όσο και οι βοηθοί του,  αποφάσισαν ότι πρέπει να σπάσουν τα νεύρα όλων των ΠΑΟΚτσήδων και να κάνουν διαιτησία επιπέδου τοπικού. Αν όντως το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να πάει μπροστά, κάτι τέτοιους τύπους πρέπει να τους στείλει στα σπίτια τους.

Και μιας και πιάσαμε τους διαιτητές να πούμε και για το έγκλημα που έγινε στο μπάσκετ. Οι διαιτητές Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ. και Τζιοπάνος σφάγιασαν τον ΠΑΟΚ και του στέρησαν το δικαίωμα να προκριθεί.

Αυτό που γίνεται στη φάση του Λοβ είναι εγκληματικό και όχι, δεν είναι ανθρώπινο λάθος! Όσα συγγνώμη και αν ζητήσουν γίνεται κατανοητό πως κάποιοι δεν ήθελαν να προκριθεί ο Δικέφαλος.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένας... Στη χώρα που ζούμε ο αθλητισμός θα σωθεί αν έρθουν ξένοι διαιτητές ακόμα και στα... πεντόβολα. Αλλιώς συνεχίσουμε να βλέπουμε κακές, αλλά και εγκληματικές και στημένες διαιτησίες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags